Paranteser är min bff! ;)

Nu har bloggen ÄNTLIGEN! fått ett nytt ansikte, så vad tycker ni? Lämna gärna en kommentar!

Idag har jag skrivit tenta (det gick åt helvete så fråga för tusan inte), har fått instruktioner till gymmet på World Class och så har jag och min frisör gjort ett försök till att fixa min permanent, det gick sådär så jag ska tillbaka på måndag. Tur att man inte har någon het date i helgen haha *pudelfluff just nu*. 

Annars då? Ja jag kan ju säga att ikväll blir det inte många knop. En ny kurs börjar imorgon och då ska man ju vara pigg, men det blir nog kanske ett bad senare :)

Puss och kraam på er!

Också härmapa ^^

Snodde den här från Emma :)
DAGENS VILL HA: Mer lushtvål!
DAGENS KLÄDSEL: Mörkgrå tights, tight svart klänning, orangea benvärmare och fiina nya kängor ^^
DAGENS HÄNDELSE: Hela stan var utan el! 
DAGENS LÅT: Lars Winnerbäck - Stackars
DAGENS PLANER: Plugga var det som stod högst på listan men hamnade längst ner :(
DAGENS SAKNAD: Slimtime!
DAGENS DROG: Nikotin...
DAGENS GODIS: Pizza :$
DAGENS HUMÖR: Trött
DAGENS ORD: Stänga
DAGENS SNYGGING: Jag har alltid samma lurviga snygging ^^

Dag 15 ^^

Woho är rätt taggad idag! Har varit och vägt mig och nu har jag gått ner totalt 5,4 kg i vikt och 5,12 kg i rent fett :) Det känns jävligt bra faktiskt att nästan allt jag gått ner är i fett :)

Idag står det plugg och pilates på schemat! Hurra! Älskar att träna! Buuuh! Hatar att plugga, iaf just nu. Det här med tentor är inte riktigt min grej.
Nåja, det är väl lika bra att sätta igång här innan jag blir knasig och hittar något annat att göra (jo för det är viktigare att skriva ett blogginlägg först).
Hoppas ni mår gott! Det gör jag idag! Imorgon tänker jag må ännu bättre och nästa måndag tänker jag satsa på att ha gått ner mer än 10 kg totalt!

Dag 14 ^^

Sorry att jag varit lite kass med uppdateringarna under helgen. Det har varit fullt upp med plugg och försök till sociala sammanhang och förstås lite shopping ;)

Massa fusk också! Massa massa fusk så det ska bli intressant på vägningen imorgon. Men damnit vad svårt det är när man väl börjat fuska. Men imorgon blir det fan slut på det. Det är jobbigt att fuska. Småfusk som en smulbit av kompisens kaka på cafét är okej men en hel chokladkaka helt ensam är ju inte okej. Jag måste ju spara på fuskandet till när det faktiskt är okej. Imorgon har det gått två veckor och det känns bra men för att det ska kännas ännu bättre måste fuskandet sluta! 

Igår hade jag en underbar ute kväll med loka och kaffe. Uppenbarligen får jag samma rus av kaffe som jag får av alkohol om jag konsumerar stora mängder av det. Jag var helt snurrig när jag kom hem efter fyra koppar kaffe på ganska kort tid, det enda ovanliga var ju att jag förstås inte kunde sova. det brukar inte vara några problem när man konsumerat alkohol.

Jag fick en puss av en okänd kille också så självförtroendet är det ju inget fel på idag. =D
Mina kära bröllopstorgare: Ni anar iinte hur viktiga ni är och hur skönt det är att veta att man är mänsklig när man felar. Att jorden inte går under men att fan låt bli det!

Underbart!
Imorgon är det vägning och förhoppningsvis mätning ^^

Vi hörs imorgon med andra ord!
Må gott!

Yoga ^^

Ååååh vad underbart det var att vara på yoga igen! Det är verkligen den mest underbara träningsform ever! 

Har haft en bra dag trots regn och dylikt och nu är jag äntligen hemma!
Det blev en mycket mer häktisk dag än jag hade tänkt mig och nu ska jag mysa ner mig i soffan med mina katter (som iofs bara springer runt och är jobbiga).
Trodde jag skulle orka skriva mer nu men jag är faktiskt helt slut!

Hoppas ni mår bra allihopa för det gör jag WOO vilken dag!

Dag 11 ^^

Okej jag är tillbaka med mitt goda humör. 

Igår hade jag en hektisk dag med pluggande, mamma-träffande och jobbande och sedan också lite bastande. Men det var helt underbart att basta efter en så lång dag!
Idag ska jag gå och träna! Wiie! Min snälla mamma ville betala för gymkostnaderna på World Class så idag ska jag gå¨på yoga igen! Som jag har längtat! :)

Annars är det skola och en fika med mamma som ska försöka klämmas in innan det. Ska även ha studiegrupp idag också, vilket är behövligt... 
Usch, snart tenta dags. Man blir ju knäpp!
Nåja det kommer säkert ett mer innehållsrikt inlägg ikväll :)


Må gott!

dag 9 -.-'

Jag har en jobbig dag idag. Vet inte varför men jag har gått och tänkt på en massa. Jag drömde att jag fick mina stora utslag inatt och jag vaknade i ren panik, sen till västerås dessutom. Det har kliat på mig hela dagen trots att jag är helt "fläckfri" och min mage har inte tyckt om mig. Morgonen startade inte bara med panik och stress utan illamående utan dess like snarare förknippat med ångest än något annat, men det är bara att bita ihop och en föreläsning senare hade iaf illamående gett med sig, men det psykiska måendet var fortfarande skumt.

En pluggsession med grannen för att skingra tankarna gjorde gott men bara för stunden, jag blev rastlös i själen så fort han lämnade lägenheten och var tvungen att göra någonting. Bara något! Måste bara komma ur lägenheten och stanken av allt som ligger kvar här ibland.

Jag kastade mig ut i bilen då jag till min glädje kom på att parkeringstiden gått ut och att jag måste flytta bilen och begav mig sedan hem mot föräldrarna, dock var det ingen där så rastlöshet igen. Dessutom hade jag ju glömt påsarna och shakern hemma och hungrig blev jag. I all den hungern tog jag en smörgås och sen kom det som en våg av ångest. Jag försökte dölja det för mig själv men sen hände något fantastiskt, det var precis som att jag klev ur min kropp och spelade upp själva ätandet som en film för mig och tvingade mig själv se på detta vidunder som gör så mot sin kropp. IGEN! För varje bild blev filmen äckligare och äckligare (jag kommer troligtvis aldrig kunna se mig själv äta någonting efter det här) och jag insåg mer och mer hur fel och äckligt det var. Det blir inget mer ätande för min del under kuren. Eventuellt någon middag när jag kommit en bit på väg men inte så här. Jag är hellre hungrig och äter när jag kommer hem än tar en smörgås!
För att bevisa det skriver jag detta:

Jag Joy Kny Lundevall lovar härmed dyrt och heligt att så länge jag går på ren kur inte äta någonting annat än min kakao-mint shake tre gånger om dagen! 

Om jag kunde skulle jag skriva på här.  .................................................................
Nu sitter jag här och är lite små rädd för vad som ska hända den dagen jag blir rastlös igen. Jag kan inte riktigt hålla mig sysselsatt ensam. Jag måste liksom ha någon annan i närheten för att kunna vara tillfreds med situationer. Visserligen kan jag vara tillfreds ensam också men det måste vara självvalt och det är inte så ofta ensamhet är det.
Usch man kan ju bli knäpp för mindre.

Hur som helst efter föräldrarna tog jag en tripp hem till en kompis och fikade och skrattade ett par timmar. Men jag satt mest och kände lite skuld. Hon tycker att jag är så duktig men det kändes som att jag hade fuskat mig till ett första pris. Jag förtjänar inte de fina stolta uttryck jag får i från henne, andra och framförallt inte av er mina kära läsare. Det känns som att jag har lovat er någon som jag inte kan vara och det känns ju hemskt. 
Detta är förstås en stor skugga bland all sol men det kommer sådana dagar ibland. Jag ber om ursäkt och ska försöka sända er alla lite ljus och kärlek inför kvällen.

Och bara till Emma: Ärtor och kärlek.

KnysNyaVikt efter en vecka :)

Jag tänkte att jag först och främst skulle publicera mina första mått och allting:
Bröst/byst.....108
Under byst....100
Diafragma.....96
Midja............111
Buk..............117
Stuss............133
Lår...............78
Över knä......59
Vad..............44
Överarm.......42

Startvikt........113,2
Fett %...........48,8
Fett i kg.........55,24
BMI...............37,8


Jaaa och idag var det ju vägning... ingen mätning än :)
Jag var sååå nervös! Usch usch usch!!! Men nu är det över och jag känner mig inte lika nervig längre ;)
Fick veta att jag gått ner totalt 4,2 kg den första veckan. Varav 3,36 kg i rent fett! Woo för mig!
Aaah är så glad ^^ Det är underbart! Har redan sänkt mitt BMI med 1,4 enheter :) Så mitt nuvaranda BMI är 36,4 :) Mycket underbart! Nu är det bara att fortsätta och nu är det snart dags att börja röra på sig också när jag känner mig lite piggare :)


Må gott!!

Fråga :)

jess om Dag 7 ^^:
Klart att du ska dricka skumpa och äta gott. hur funkar det sen när du är färdig och ska börja äta igen? Faller man inte lätt i fällan igen? Jag är en av dem som tjatar med "jag vill göra en långsiktig förändring och börja rätt från början, alltså börja äta nyttigare och motionera" Är rädd för att om jag gör som du så kommer jag att gå upp på en gång, jag är en fegis som inte litar på mig själv. Börjar du med att äta lite, lite i början?
När jag har hållt på med Cambridge så har jag när jag slutat krympt min magsäck så pass mycket så jag kan inte äta speciellt mycket alls. Förra gången skulle jag fira med en kompis, så vi gick till ett ställe där de har gourmet pizzor. Eftersom jag visste att jag inte kunde äta så mycket så tog jag en barnpizza. Den var kanske 25 cm i diameter. Men jag orkar ändå bara en fjärdedel och då var jag PROPPMÄTT! 

Sen måste man ju ändå tänka på vad man äter. Själv upplevde jag inte den goda smaken av godis på väldigt länge. Jag tyckte att det bara smakade konstgjort och äckligt (jävligt dumt att äta ändå och tillslut känna den goda smaken igen). Godis och andra såna nyttigheter fungerade inte alls för mig ett bra tag efter att jag avslutat kuren åt jag inte mycket, behövde inte speciellt mycket alkohol för att bli full, godis var inte gott, jag fick ont i magen av fettet i exempelvis chips, pizza, hamburgare, pommes, ja typ allt som var stekt eller friterat i stora mängder olja och jag kunde heller inte dricka/äta laktos längre (vilket var tur för jag hävde i mig mjölk tidigare, men dåligt för de laktosfria produkterna innehåller avsevärt mycket mer socker än de vanliga mjölkprodukterna).  Öl blev också ett problem pga sin laktoshalt samt kolsyran. Så det är ganska enkelt att skapa sig nya vanor efter att man avslutat en längre kur om man bara lyssnar på sin kropp. DOCK: eftersom man inte kan få i sig så stora mängder mat måste man också se till att man får i sig rätt saker som innehåller mycket vitaminer och mineraler och näring. Något som jag inte riktigt fattade.


Jag har upptäckt att mina naglar/nagelband som brukar vara nariga och trasiga och ha stora sår inte längre har det. Sånt här tycker jag är mycket häftigt men cambridge för man märker på en gång att man vanligtvis inte får i sig allt man behöver. Och av lukten att döma får man i sig en massa toxiner annars som nu måste ut.

Imorgon är det vägning klockan tolv, ni kan absolut förvänta er ett blogginlägg direkt efteråt :)

Må gott :)

Dag 7 ^^

Jag sitter här och funderar på om jag behöver ha ett mål med det här.. alltså mer "jag ska göra si och så många veckor" istället för att jag ska köra tills jag är nöjd. Men samtidigt så vet jag ju att den dagen vågen hamnar under åttio kilo, helst under 75 kg då är jag ju nöjd. Jag bara undrar hur lång tid det kan ta? Men samtidigt så är jag väl redo att gå på kur så länge det behövs.. Mjo precis "väl" är ett super-bra ord :P

Men det känns så jäkla bra nu. Det känns som att jag bara väntar på något bra. Jag drömmer om hur min kropp ser ut om 30 kg, det känns inte så långt borta ändå.

Det enda jag har lovat mig själv det är att i jul ska jag få äta choklad, pepparkakor och dricka glögg. Det är den enda "planerade fusken" om det nu skulle ta så lång tid. *kliar sig i huvudet* Det är ju tre månader kvar till julafton ungefär. Undrar om det ska bli mitt första mål. Jag kör till den 20:e december, och sen fortsätter jag efter nyår om jag skulle behöva det. Hm.. på tre månader det blir typ 12-13 veckor på kur totalt... Hm... ja det är ju svårt att veta hur mycket jag kommer gå ner per vecka men äsch.. skitsamma, jag kör på. Men på jul ska jag äta och på nyår ska jag iaf dricka skumpa! Så det så!
Det är väl inte helt ovettigt eller vad tycker ni? 

Annars idag då? Jo vars det blir en del plugg idag, kanske en promenad och så en mysig mystery-date ikväll ^^
Jealous-much? ;)
Från när en vän och jag var ute och fotade. Så jävla mysig bild jag fick till där.


Och så jag i blåsten, man kan om man vill ;)
Nu ska jag dricka mitt te och försöka vakna lite granna.
Må gott hörni :)

Dag 6 ^^

Jag känner mig lite rastlös idag. Jag har förstås egentligen en massa pluggande att göra men jag förmår mig inte riktigt att sätta mig med sånt en sån här vacker dag!

Gårdagen slutade med mys och det gillar jag. Vi såg "Män som hatar kvinnor", riiiktigt bra film faktiskt! Mormor mådde bra sen också och hade fått med sig piller mot blodtrycket och mamma sjuksyrra ska kolla hennes  blodtryck imorgon och sen ska hon och ta prover och sånt igen om en vecka. Det känns tryggt.
Gårdagen var faktiskt ganska händelselös förutom det. Jag och min fina vän fikade på Tuna Park som det stora köpcentrat här i stan så vackert heter. 
Det var mysigt men som jag skrev igår kände jag mig lite disträ och hängig. 

Idag vet jag inte riktigt vad som händer.. väntar på att en maskin tvätt ska bli klar här strax och senare ikväll blir det te-mys och Hummus-tillagande hos en annan vän (jag ska förstås inte äta). Meön däremellan då? Jag vill Åka till IKEA men jag har ju inga pengar... fast det är ganska kul att bara titta också :)

Har hört av mig till grannen så får väl se om han kanske vill hänga på och göra något kul. Man ska ju passa på medan man får låna bilen av föräldrarna ;)
Nåja, vi får väl se vad som händer och sker :)
Må gott!

Verkligheten knackar på

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/1090649/knysnyaliv?claim=uvmms72r5f5">Följ min blogg med bloglovin</a>
Idag har varit en omtumlande dag. Min mormor åkte in på akuten för hon kände sig yr och hade väldigt högt blodtryck. Min mormor och morfar är väldigt viktiga för mig och för mig är de fortfarande unga och friska. Men det känns som att verkligheten har knackat mig på axeln idag och talat om för mig att de inte är så unga längre och att en så banal sak som högt blodtryck faktiskt kan vara en riktigt dålig grej...

Jag känner mig lite omtumlad i huvudet.
Jag var och fikade med en vän men jag kände att jag kanske inte var på helt rätt humör för det. Vill egentligen bara hem och krama om mig själv typ. 
Tur att jag blir omkramad av någon annan snart. 

Annars har idag inte handlat alls om viktnedgång eller cambridge då jag bara har haft annat i huvudet. Jag har ätit mina soppor och skött det som sig bör men det har inte varit så mycket mer än så.

Nu ska jag snart mysa ner mig med någon mysig och se på Män som hatar kvinnor. Det ska bli mys och spännande.Må gott hörrni medan jag bejakar livet i från soffan.

Dag 5 ^^

Mycket riktigt jag är fortfarande positiv!
Har dock haft en tuff natt på soffan då jag legat och halvdrömt att det har kliat runt brösten och under armarna (det var där jag fick utslagen först förra gången). Men det verkar som att jag bara har rakat mig under armarna och att det är det som kliar. Men det var ingen trevlig natt. 

Gårdagen med skola och allt var rolig :) Men shiet jag börjar känna mig riktigt stressad inför tentan. Tur att jag har hela nästa vecka på mig att komma ifatt. Sen blev det ett besök till mamma och pappa där jag "åt lite lunch" tillsammans med dem. Visade mamma min blogg HEJ MAMMA!! och hon verkade tycka den var fin och bra :)
Den ska ju bli finare... men det kommer. Igår var jag ute och blev fotat av en kompis till hit.
Jag är inte alls så trevlig som jag ser ut där ;)
Men usch man ska inte fota sig själv så här.. mitt självförtroende är gaanska långt ner idag pga alla bilder på mig själv jag sett ur olika vinklar. Man förstår ju inte riktigt hur man ser ut när man inte sett på bilder. Och usch jag är sååå mycket tjockare än vad jag trodde jag var. Valkar både här och där.. usch, usch, USCH!
Men nu ska det ju bort :) Så jag får väl vara nöjd med det.

Nu är det snart dags för jobb så jag ska försöka vakna till lite till här.
Må gott :)

Till Emma

vad är det för dansmatta du har? ska köpa playstation3 snart till sambon i födelsedagspresent, och tänkte väl fixa ett "tränings" spel till mig själv också

Jo jag har spelet dancing stage supernova 2 till playstation 2. Vet inte om det finns något liknande till playstation 3 i sverige än dessvärre :/
Det var en fluga för några år sedan som varken kom eller slog i Sverige. Men som är väldigt stor i exempelvis japan. Vet att de säljer ut alla dansmattor och så till playstation 2 nu väldigt billigt överallt. 
Så kan nog tyvärr inte hjälpa dig :/

Min mage är HELT knas! Jeez! Det rumlar och river (!) i magen och toaletten och jag har varit kompisar hela dagen. Hm undrar om det kan ha att göra med helgen utekvällar, att det finns en massa toxider att få ut ur kroppen.. Kul är det inte iaf! Kan ju också vara allt te-drickande men det vägrar jag inse. 

Hoppas det är bättre imorgon när jag har föreläsning och grejer... uff!
Må gott =)

Dag 3, kanske inte lika mycket "^^"

Usch idag är jag sliten. Har pluggat en del och så men jag börjar ta mig tusan bli seg. Huvudet känns tungt, men det kan ha med vädret att göra. Men i övrigt känner jag mig darrig och ja.. trött, sliten, nere. Typ. Idag har jag i alla fall fått handla lite och nu har jag kalkon, kräftstjärtar, tuggummi, lightläsk och lightsaft och en hel massa mineralvatten. Så nu känner jag mig inte riktigt lika panikslagen över mina sug och cravings. 

Nu blir det en liten tupplur och sen en del mer pluggande.
Må gott :)

Tänk bort, tänk bort, TÄNK BORT!!

Jag har min godispåse... Någon som har läst "The tell tale heart" av Poe? Ungefär så känns det. Påsen dunkar där inne... den ropar på mig. Den vill att jag ska komma och äta upp den. Brödet i samma skåp ropar också på mig. Och messmöret i kylskåpet. Yoghurten, ölen, isglassarna som legat i frysen hur länge som helst för att jag inte tycker om dem lockar på mig, korven jag tagit fram åt min vän, de frysta ärtorna.
Argh! Jag känner mig dock ganska duktig. Varje gång mitt sug har satt in har jag tagit en kopp te. Jag saknar tuggummi. Nu har jag ciggaretter och mineralvatten. De två är viktigast för man tröttnar ganska snabbt på vanligt vatten. Måste köpa saft också. Och kanske någon lightläsk... för kvällarna.
Men tuggummi känns mest viktigt för jag har så himla dålig smak i munnen. 

Dessutom har jag värk i fötterna efter allt hoppande på dansmattan hehe. Men det är okej. körde hårt igår så jag kan vila idag :)
Jag har en ganska bra dag trots alla frestelser för jag har lyckats motstå dem alla! jag tänker fortsätta! Ingen frestelse kan komma åt mig så länge jag har mitt te :)
på måndag är det ny vägning. Tidigare har jag ju vägt mig varje dag men det blir så himla fokuserat på viktnedgången då. En stress typ. Och jag måste se till att stressa så lite som möjligt.
Nä nu är det simpsons, bad, matlagning åt min vän och sen mys hela kvällen :)
Hoppas ni mår lika gott som jag gör ;)

Dag 2, fortfarande ^^

Ah snart är dag två över ^^
Samtidigt som det känns lite stressande. Men jag tror att jag är mest uppe i varv för att jag inte har någon ramlösa, inga tuggummin, men framförallt: INGA CIGG!!! Argh! SÅnt kan ju ta kål på en! Ska se om min mamma vill vara snäll och låna mig en hundring till det sen. 
Kände att jag hade lite svårt med koncentrationen på föreläsningen idag.. men det gick nog bra.. kanske heh. Imorgon är jag iallafall ledig och då blir det en del plugg och en del vilande. Körde stenhårt på dansmattan igår så kör nog bara ett lättare pass senare ikväll och lite hårdare imorgon om jag orkar. 

Hur går det för er mina kära läsare?
Just ja, jag tänkte jag skulle passa på att tipsa om ett superbra forum för Cambridgekurare: http://brollopstorget.se/Forum-2-19/m3544775.html
Det ör dock lite trögt där just nu. Men där finns länkar till tidigare trådar där det finns en hel massa inspirerande människor, tips och svar på frågor. 

:)

Nu ska jag strax tillbaka till sludierna.

Jag har några fågor till er: Hur mycket vill ni gå ner i vikt? Vad har ni för mål? Varför vill ni gå ner i vikt?
Svar skulle vara kanon :)
Må gott!

Dag 1 ^^

Idag börjar det! Mitt Nya Liv! KnysNyaLiv ;) Igen ;)

Jag börjar med Jessicas fråga om hur mycket det kostar: Nu har inte jag handlat sen i mars så priserna här i stankanske är ouppdaterade. Men då kostade en veckas förbrukning på ren kur 480 kronor. Dvs blir det närmare 2000 kronor i månaden. Konsulenten jag går hos tar dessutom en engångssumma på drygt en 500-lapp och då får man gå på inv'gningar, mäta sig, mäta procent kroppsfett och så räknar de ut hur många av dina kilon som är fett också. Plus att de är ett stort stöd om man har frågor och framförallt efter man avslutat kuren. 
Jag fick även veta idag att de ringer och peppar och frågar hur det går en gång i veckan om man vill ^^ Vilket jobb, tänk om man har en jättedålig dag och så måste man ringa peppa folk hah ^^
Men de är supersnälla och väldigt duktiga på det de gör. Jag gick till dem först med de utslag jag fick sist jag höll på och de ringde runt och kollade om det var någon mer som fått liknande åkommor :)

För att besvara Emmas fråga om hungern ger med sig: Jo det gör den, oftast tar det inte ens vecka innan man slutar vara hungrig. Däremot kan suget efter mat hänga i ett tag. Men det ger sig det också! Mina sista veckor första gången kände jag ingen hunger, och jag var inte sugen på någonting alls! Det var nästan så jag glömde bort sopporna ibland (inte att rekommendera då man blir undernärd väldigt snabbt, hände mig... inte kul!). 
Men jag kan inte nog poängtera hur viktigt det är att dricka mycket vatten. Ju mer vatten man dricker desto mindre hungrig känner man sig!
Kul att jag kunde inspirera dig Emma! Let´s do this together! Lovar att stötta dig hela vägen!
nå så hur har min första dag varit? Kanon faktiskt, känner mig inspirerad och mår riktigt bra. Jag gick upp, körde en halvtimmes dans på mitt superspel ;) Och svettades en hel del, sen tog jag en dusch och sen "åt jag lite frukost" och knallade iväg till skolan med min vattenflaska och min shaker och en påse. Efter skolan åkte jag hem till mormor och morfar för mormor hade fått högt blodtryck så min mamma var lite nojjig. Jag "åt lunch" där och nu sitter jag hemma hos mig. Jag är HUNGRIG nu! Och har lite huvudvärk men det är okej. Lite matt får man vara första dagen. Men jag är inte speciellt sugen på något. Det känns skönt iaf. Resterna av godiset från helgen ligger i skafferiet men jag är inte sugen på det heller och de ska ligga där tills jag är klar. Det är min teaser. Om jag kan låta bli den då kan jag klara det här galant. Jo och så var jag ju på invägning hos konsulenten. Vikten hamnade på 113 kg!!! Fy fan vad trist! Uppe på min maxvikt igen! Detta SKA bort nu! Hoppas ni är med och peppar mig! Så ska jag försöka göra allt jag kan för att vara en god förebild. Kan jag så kan ni. Och håll tummarna för inga utslag denna gången!

Nu ska jag socialisera med Matilda som precis kom hit.

Må gott och hitta inspiration i vardagen. Det är mitt bästa tips. Ha ett mål och en belöning som väntar i slutet av tunneln!Emma

"lukta illa? springa på toan? berätta... jag funtar på att börja själv nämligen"

Så skrev Emma till mig.

Jo ni förstår så här är det: När man håller på med CK och kör på helkur så luktar man väldigt illa. Framförallt ur munnen, ett av skälen till att man ska dricka vatten. Men man kan också börja lukta illa rent allmänt om man dricker för lite vatten. Hur mycket man luktar varierar från person till person, om man har mycket gifter i kroppen som vill ut genom svettkörtlarna (för ck fungerar ju som en detox också) och på hur mycket vatten man dricker.

OCH du kan ju tänka dig själv om du måste hälla i dig 3 liter vatten om dagen minst som ska vara utspritt under hela dagen... det blir en hel del toabesök om man är ovan vid att dricka mycket, som jag exempelvis som är ganska dålig på att dricka vatten om dagarna. Ja och så kanske jag ska passa på att nämna att den första veckan är magen lite krånglig.. man fiser en del och ens... avföring... kan vara lite speciell. Här har vi inga skrupler! Den luktar SKIT! Och har en konstig konsistens, men det beror ju också på alla gifter som ska ut ur kroppen.

Sen kanske jag ska passa på att säga att det är ganska lätt att bli förstoppad med CK, IGEN; RIKLIGT med vatten. Det är duperviktigt! Om magen ändå känns lite trög kan man blanda i en tesked krossade linfrön i shaken. Det hjälper magen att hålla i gång lite :) Observera: endast en tesked eftersom för mycket linfrön kan vara giftigt när man äter vanlig mat, på tom mage är det ännu lite värre.

Kom gärna med fler frågor. Imorgon ska jag träffa min konsult och då kan det vara bra om jag har med mig några frågor ni har ställt :)

Dagen D...för tredje gången.

Imorgon mina vänner är det måndag... Ja just det och vad ska det innebära då?
Jo helt riktigt det ska innebära att jag börjar med kuren imorgon...
Mina frukostvaror tog slut idag (eller ja jag har lite yoghurt kvar men det kan jag hälla i mig lite senare idag) och det är ungefär det jag gått och väntat på.. känner inte riktigt för att slänga bort mat för att börja med cambridge. Jag är lite för fattig för det.
Men nu gäller det.
Och jag ser ju att det är ett par stycken som läser varje dag. Ge er till känna!
Må gott, ni kommer få ett utförligt blogginlägg imorgon :)

Krossade drömmar och falska förhoppningar

...alla har vi haft dom. Och de är ju alltid så jääkla motivationsdödande. När något man planerat och hoppaits på inte alls blir som man vill så tappar man lusten helt, är det inte så?

Jag tycker mig iallafall vara sån att om jag inte får som jag vill då får det vara (jaa jag vet det är en jättedålig egenskap men samtidigt så vet jag ju vad jag vill och gör allt för att det ska bli så).  
Hur som helst så har jag ju, som tidigare nämnt, funderat på att börja med cambridge igen. Jag tror att jag har bestämt mig för att börja på måndag. Men jag känner mig väldigt nervös efter förra gångens otroliga misslyckande då jag blev sjuk. Och jag känner mig OTROLIGT nervös över att det inte ska bli som jag har tänkt mig och att jag inte är redo eller att det är rätt tid att börja med det. Tänk om det bara känns så fel ett par veckor in... då är det ju helt meningslöst. Å andra sidan så pratar vi ju bara om 9 veckor och det går ju hur snabbt som helst egentligen. Nu när det börjar bli kallare ute känner jag inte för att sitta och dricka öl ändå (speciellt inte efter gårdagens floppkväll) och godis är det ju meningen att jag ska klara mig utan alltid (svårt att inte få ha något att tugga på medan jag pluggar.. men te kanske fungerar lika bra?). 

Plussidan är ju mycket MYCKET längre än minussidan så varför är jag så orolig egentligen? Kanske handlar det om en rädsla för att aldrig kunna bli den person jag vill vara och att jag ser Cambridgekuren som min sista utväg. Att jag annars står i en igenmurad tunnel som jag snart inte får plats i längre?
Jag är förstås obekväm med tanken på att lukta illa och springa på toaletten hela tiden, men fuck det fungerade ju när jag gick på gymnasiet varför skulle det inte fungera på högskolan? 

Ja som ni ser är det många funderingar här och jag skulle bli mycket lycklig för lite motiverande ord från mina läsare!
känner mig lite töntig med tanke på att jag gjort det här förut. Men det är väl kanske så att det är mycket som är nytt för mig just nu.
Hoppas att ni mår gott och att ni har motivation och inspiration att dela med er av!

DDR

Idag fick jag (ÄNTLIGEN!) mitt paket med dancing stage supernova 2 och en dansmatta. Gav mig förstås på spelet på en gång och jag hade rätt! Vilken super träning! En halvtimme senare var jag helt SLUT och super svettig! Och det är ju superkul! Kunde ju kanske vara lite fler låtar på tyckte jag... men men, jag får köpa fler spel :)
Kan verkligen rekommendera denna träning om man som jag gillar arkadspel och tv-spel. Det känns som att det är något jag kommer göra en hel del framöver! 

Idag blir det psykologi boken som gäller. Har en hel del att läsa, och ligger visst lite efter men det blir bra :) Ska åka hem till föräldrarna strax och mata katter och plugga. Det blir nog mysigt.


Hoppas ni allihopa får en mysig lördag!

Förslag nr ett ^^

Hejsan svejsan! Kul att du kommer med ett test! 
Linnea bad mig testa såna produkter som skall hjälpa till att göra huden fastare, med tanke på oss tjejer som vill gå ner mycket i vikt, ibland hänger ju inte huden med riktigt.

TYVÄRR kan jag inte göra detta test, ni får nog ha i åtanke att jag än så länge inte tjänar något på denna blogg (om jag gjorde det skulle vinsten absolut gå till att finansiera tester!!) och att jag just nu är fattig psykologi-student så jag har inte råd :(
MEN! Jag har tidigare provat Ldb:s Shape och har tyckt att den har fungerat bra. Dessvärre luktar den ganska illa. Vet dock inte om den finns att köpa längre :S
Dock enligt min läkare så ska man när man är ung inte ha några problem med att huden inte hänger med när man går ner i vikt, även om det kan ta lite tid för den om man går ner snabbt. DÄREMOT lets face it; Går man ner från 130 kg till 60 kg på kort tid kommer inte huden hänga med och då spelar det ingen roll hur ung du är eller hur mycket du smörjer dig med krämer eller knaprar naturpiller.
Jag kan iaf tipsa om att, överhuvudtaget när man ska gå ner i vikt snabbt, peela sig och smörja in sig ofta för att hjälpa hudens förnyelseprocess :) Det ska man göra ändå.. mest för att det faktiskt är bra för huden :)
Auramigränen släpper och jag ska nog ta en till smörgås! (yepp jag äter allt jag tycker är gott innan cambridgen börjar ;))
Kom gärna med fler förslag! Först kommer cambridgen i dietväg just nu iaf :) Kommer självklart rapportera dag för dag (eller så ofta jag har möjlighet till)
Må gott!Cambridgekuren; Lite fakta!

Fick en vädjan om att berätta lite mer om vad cambridgekuren går ut på, för enkelhetens skull kommer jag referera till cambridke kuren som CK.

Ck går ut på ungefär samma sak som nutrilett och naturdiet som vi alla viktnedgångare är välbekanta med.
När man går på Ck skriver man in sig hos en konsulent som vid första besöket väger, mäter och gör en kroppsscanning som visar hur många procent av din kropp är vikt och så räknar konsulenten ut hur många kg av din vikt som är fett. Konsulenten räknar också ut ditt BMI. Hos konsulenten köper du sen cambridge produkterna som innebär milkshakes och soppor i olika smaker (banan, vanlij, jordgubb, choklad, choklad-mint, svampsoppa, grönsakssoppa, kycklingsoppa och så glömmer jag säkert någon).
Tillsammans med konsulenten lägger man upp en plan och man väljer om man vill gå en ren eller mixad kur. På ren kur äter man tre Cambridge soppor/milkshakes om dagen och inget annat. Man får dricka lightprodukter (dock inte att rekommendera eftersom du då triggar ditt sötsug) te, kaffe och vatten. Vissa konsulenter tillåter tuggummi, andra inte (detta är väldigt personligt också förklarar varför senare). Vid mixad kur äter man 1-2 cambridge måltider och 1-2 vanliga (totalt 3 måltider per dag). 

När man går på ren kur är idén att man ska komma in i något som kallas "ketos" (googla) vilket i stora drag innebär att kroppen börjar förbränna fettdepåer. Man kan mäta om man kommit in i ketos med ketonstickor som mäter antalet ketoner i kisset. Kektoner är, om jag har förstått rätt, en sorts insulin som kroppen producerar när den går på svält. Ketos kommer man bara in i om man inte har något annat att förbränna i kroppen än de fettdepåer vi har. Vissa kommer i ketos snabbare än andra (ketos är skälet till att vissa klarar av tuggummi, andra inte. Vissa upplever också stora hungerskänslor vid tuggummituggande). Det är mycket viktigt att man dricker mycket vatten när man går på ren kur.. minst 3 liter om dagen. Dels för att man stinker apa om man inte gör det pga ketonerna som utsöndras i kroppen och dels pga de gifter som man svettas ut men framförallt för att inte bli yrslig och må dåligt. Man kommer oavsett vad lukta lite illa ur munnen så munspray är ens bästa vän!
På ren kur går man ner mellan 1-3 kg/vecka (jag gick ner 21 kg på nio veckor).
Jag trivs jättebra med den här kuren, dock när jag skulle göra den sist nu i våras fick jag skumma utslag som ingen kunde förklara så jag hoppas  innerligt att det hade med stress att göra och att jag inte är allergisk mot cambridge.

Man kan tycka att den liknar nutrilett och naturdiet men de kan slänga sig i väggen. Cambridge är MYCKET godare och man mår mycket bättre på den. Dels innehåller varken naturdiet eller nutrilett några proteiner vilket gör att man inte bara bryter ner fett utan muskelmassa också, och det vill man ju inte.
Man kan träna på cambridge men inte speciellt hårt. Dagliga promenader och lättare styrketräning fungerar. Jag klarar inte av hårda motionspass medan andra gör det. Man ska känna efter vad man orkar och lyssna på sin kropp och återigen: MYCKET VATTEN är a och o!
Hmm.. kommer inte på något mer. Om ni har några frågor är det bara att fråga på :)
Ni kan även gå in på Cambridgekurens hemsida.

Själv ligger jag med eventuell auramigrän just nu och det är fan inte kul.. yrsel och illamående vid minsta rörelse... och snart måste jag gå på toa... crap!
Hoppas ni mår gott!


Överbevisad!

"tanten" skrev denna kommentar till mig och jag måste anse mig överbevisad!

Hi hi, med risk för att vara tjatig ;) Jag envisas med att just fläskfilé INTE är fett! Man kan aldrig jämföra den delen av grisen med fläsk i övrigt. Jag lägger in ett klipp här nedan, som visar hur lite fett den innehåller per 100 gr. Jag vill gärna "slå ett slag" för just fläskfilén, som du märker. Jag lade även in kycklingfilé så att ni alla har att jämföra med. Varför tjatar jag så om detta då? 
Jo, under alla olika bantningar jag provat, blir det alltid tjatigt till slut, med menyn. Och jag tycker det vore synd, att missa en bra produkt, bara för att man tror att den är för fet. Den går att variera i en massa olika varianter och är därför ett bra alternativ, tycker jag. Men det är klart, alla har ju rätt att tycka som de vill. Absolut. Så nu slutar jag tjafsa om den. Case closed.
Lycka till med Camebridgemetoden förresten. Brorsan gick ner 25 kilo! Jag klarade det inte alls.

Gris filé (Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas, version 04.1) 
Energi: 106.7kcal/446.4kJ 
Vatten: 75.5g 
Protein: 20.6g 
Fett: 2.6g varav mättat: 0.95g, enkelomättat: 1.16g, fleromättat: 0.25g, kolesterol: 50mg 
Kolhydrater: 0g, varav sockerarter: 0g 
Fibrer: 0g 
Vattenlösl. vitaminer: Folat: 3mcg, Niacin: 8.54mg, B2: 0.25mg, B1: 0.83mg, B6: 0.54mg, B12: 0.76mcg 
Fettlösl. vitaminer: D: 0.57mcg, Retinol (A-vit): 9mcg, Alfa-tokoferol (E-vit): 0.4mg 
Mineraler: Fosfor: 204mg, Järn: 1.45mg, Kalcium: 5mg, Kalium: 373mg, Magnesium: 27mg, Natrium: 49mg, Selen: 12mcg, Zink: 1.7mg 
---
Kyckling bröst kött kycklingfilé (Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas, version 04.1) 
Energi: 104.5kcal/437.1kJ 
Vatten: 74.8g 
Protein: 23.1g 
Fett: 1.2g varav mättat: 0.32g, enkelomättat: 0.48g, fleromättat: 0.15g, kolesterol: 58mg 
Kolhydrater: 0g, varav sockerarter: 0g 
Fibrer: 0g 
Vattenlösl. vitaminer: C: 1.2mg, Folat: 4mcg, Niacin: 12mg, B2: 0.14mg, B1: 0.24mg, B6: 0.9mg, B12: 0.26mcg 
Fettlösl. vitaminer: D: 0.4mcg, Retinol (A-vit): 7mcg, Alfa-tokoferol (E-vit): 1.1mg 
Mineraler: Fosfor: 196mg, Järn: 0.72mg, Kalcium: 11mg, Kalium: 255mg, Magnesium: 28mg, Natrium: 65mg, Selen: 11.2mcg, Zink: 0.8mg


Men jag måste ju ändå säga att jag är en anhängare av det vita köttet pga sina nyttigheter ;)
Tanten: när jag gjorde cambridge första gången gick jag ner 21 kg på 9 veckor... det var underbart! Gick dock upp dessa kilon i vintras efter lite dåligt mående och tröstätande :/ Men snart på´t igen!

Om att hitta sin vardagsmotion

Jag tycker alla tjatar om den där jäkla vardagsmotionen hela tiden "gå istället för att åka bil eller buss" "ta trappen istället för hissen" "gå en omväg på väg till jobbet" blablablabla... men jag vill väl inte vara svettig och äcklig när jag kommer dit jag nu ska om jag inte ska hem så att jag kan duscha? 

Vi lite större tjejer har ju lite jobbigare med sånt där. Inte nog med att folk upplever oss som lite smått tröga och klumpiga, måste vi anses vara äckligt svettiga också när vi kommer till jobbet? Jag kanske bara talat för mig själv men jag skäms jättemycket när jag har cyklat till jobbet och kommer in och svettas som en tok..
(nu kommer det bli konstiga hopp men ni förstår i slutet)
Tro´t eller ej kära läsare men jag är en RIKTIG tv-spelsnörd a´la 90-talet med super nintendo och åtta bitars och allt annat kult.. på det älskar jag även japan och dess kultur, i den kulturen ingår ett "tv-spel" som kallas DDR (dance, dance revolution) som jag alltid varit väldigt fascinerad av. Speciell de som är riktigt duktiga på det! Det är alltså en dansmatta som fungerar som guitarr hero, fast man ska dansa efter pilarna istället för att spela efter pluttarna  (det är okej om ni inte hänger med).
Så för några veckor sedan satt jag och muttrade över att jag aldrig har tid/tålamod till att spela tv-spel längre.. då slog det mig som en blixt ifrån ett cornflakespaket att DDR det är ju grejen för mig. Detta är alltså väldigt jobbigt om man bara vill. Man kan också bara göra de små rörelserna, men det är ju roligare att faktiskt dansa och röra på armarna lite!
Så detta ska bli min dagliga motion! 30 minuter om dagen får jag både spela tv-spel och motion ^^
Ibland är man väl alldeles för clever! ;)
Vad är era speciella motionssätt? Snälla berätta :)

Man blir glad!

Idag kom min kära vän P och hälsade på mig till frukost. P och jag har båda kämpat med vikten, hon framförallt efter din graviditet. Hon har liksom jag provat cambridge och försökt äta rätt och allt sånt där men resultaten har väl varit varierande. Idag kom hon till mig och såg ut som sitt fräscha fina jag innan graviditeten. "15 kg på 3 månader" säger hon. "hur då?!" frågar jag. "Ingen aning, äter mer men oftare". 
Hon blev kär och fick sig ett lite mer strukturerat liv med sin son och sin pojkvän. Och se så bra det gick! Är så himla glad för hennes skull och hon är så fin! 

Man blir glad och inspirerad så jag kände att jag var tvungen att dela med mig av detta med er :)
Jo och förresten. Jag har ju planer på att börja med cambridgekuren snart igen (för att förhoppningsvis upptäcka att jag INTE är allergisk mot dem och att jag har lite bättre struktur på livet och stressen nu).. frågan är iallafall vad ni, mina läsare tycker om det?
Må gott och bli inspirerade!


Till Tanten: Det är ju lite grann en fråga om vilket sorts fett också, och självklart vilken del på djuren man äter :) Överlag så skulle jag nog inte säga att de som äter fläsk är väldigt mycket mer ohälsosamma än de som bara lever på nötkött, vitt kött är ju att föredra :) Däremot kan du aldrig klassa fläsk som vitt kött :)
Och receptet var underbart! Må gott!

Läsartips: "Tantens" festmat!

En kommentar som jag fick, tyckte detta lät väldigt gott! :)
Detta är festmat som jag brukar bjuda på når vi har gäster.
4-6 portioner
Festmat:
1 flaska kött-och-vin fond
1-2 fläskfileér
2-3 morötter
2-3 stora bakpotatisar
färska hela champinjoner
purjolöksslantar
3 paprikor i olika färger
broccolibuketter
vad mera grönsaker du kan komma på =)
skivade tomater.
Låt fläskfilén tina till hälften (den ska vara halvfrusen)och putsa den.
Dela alla grönsaker i lagoma munsbitar
Skiva potatisen ca ½ cm skivor, eller något tunnare.
Fördela alla grönsakerna i en långpanna och salta med lite flingsalt och krydda med svartpeppar. OBS bara litet av varje.
Lägg fläskfilén ovanpå 
Skiva tomaterna och täck de övriga grönsakerna, runt om fläskfilén.
Häll ganska mycket, minst halva flaskan fond över alltihop
Skjuts in i ugnen, ca 200 grader ca 50-60 minuter.
Inget fett. Supergott!

Lycka till

Känn med provsticka att allt är mjukt. Stoppa den i filén där den är som tjockast. Lägg den sedan mot underläppen. Är den riktigt varm, så är filén helt klar.

Om man vill göra denna maträtt ännu nyttigare kan man byta ut fläsket mot något vitt kött så får man i sig lite nyttiga fetter också. Fläsk är ju helst att undvika eftersom det är det onyttigaste köttet. Om man måste äta rött kött är det bättre med nötkött :)
Men tack för det superbra receptet! Det ska jag absolut prov någon dag! Mer sånt vill jag gärna ha bland kommentarerna! Och ni som kommenterar får gärna skriva era namn :)
Må gott!

Alli... Inte för alli-hopa.

Jag är väldigt säker på att de flesta av er har hört talas om det receptfria bantningspillret "Alli". Receptfritt... eh..bra..inte!
Jag har läst en hel del om detta piller efter att min mamma berättade om det och tipsade mig om att kanske prova det. Det jag har kommit fram till är att detta piller inte kan vara nyttigt för fem öre! Det Alli gör är att driva ut fett ur kroppen. Inte bara en viss mängd utan allt fett du får i dig. Alla vet vad som händer om man en dag har råkat få i sig lite mycket fett. Man mår ganska kasst och dagen efter (eller tidigare) så kommer bajset ut gaaanska snabbt.
Alli fungerar på samma sätt eftersom det drar ut allt fett ur det du äter och fett fungerar som glidmedel för tarmen. 
Dvs om du en dag skulle känna för att äta något panerat så kan du inte ta Alli för då kommer du må RIKTIGT dåligt! Dessa saker varnar inte Alli för alls, vilket gör mig bekymrad. Har för mig att det står något om "ökad avföring" eller något. Ska kolla upp det där lite närmare.
Hur som helst. Istället för att äta Alli kan man t.ex låta bli att äta stora mängder fett (vilket man aldrig bör göra). Mina personliga tips är att sluta med att:  äta smör, fet korv, steka mat i smör eller olja (en teflonpanna behöver inget fett om du bara smörjer in den med LITE fett efter varje gång du använt och diskat den), köpa blandfärs och köp nötfärs istället (eller ännu bättre: ät quorn eller tofu istället) och sist men inte minst lär dig bli mat smart! Light betyder inte alltid bättre, kolla istället på förpackningarna till varorna du köper. Kanske finns det något bättre alternativ, än det du normalt brukar köpa, med mindre fett? Glöm heller inte att kolla efter transfetter och mättat fett. Sånt vill vi inte äta alls eftersom det är fruktansvärt ohälsosamt oavsett om man är överviktig eller inte!!
Samma sak för er som provar LCHF(low carb high fat), varning för dessa marodörfetter!
Funderar för övrigt att kanske prova den. Någon som har några tips på saftigt goda recept? Eller tips i allmänhet förstås :)
Må gott, var hälsosamma och glöm inte bort att motivation är nyckeln till allt; Vill det så går det!

Slött idag

Jag måste säga att ni är dåliga på att kommentera och läsa! Ska väl börja marknadsföra den här siten lite bättre snart tänkte jag. So.. tell your friends!
Idag har jag talat med mina goda vänner Claes och Fia. Snart blir det ruljans på denna blogg med lite coolare design och fina bilder. Med tiden kommer fler saker att sättas igång. Fillmer, recensioner, osv. Jag ber igen om förslag på vad ni vill ha på den här sidan.
Jag kommer att specialisera mig på tjejer som är som jag, stora, unga tjejer som vill gå ner i vikt men som saknar motivation, inte vet hur de ska göra, eller som redan känner att de provat allt. Jag har saknat en sådan sida över huvudtaget!
Hoppas jag kan ge någon lite tröst och motivation och lite styrka att fortsätta försöka :) Det är mitt mål!
KOMMENTERA! Ni måste ju ha något att säga :)
Jag är lätt snyggast på festival :P

Idag är en nöjesdag!

Goddag goddag! Usch vad jobbigt det är med nätter utan sömn och dagar med alldeles för mycket sömn! 
Men efter att ha sovit bort lite migrän så är jag nu redo för kvällens planering! UTGÅNG! Oj det var länge sen!
Tänkte egentligen bara skriva lite om att jag inte tror på att ge upp saker. Man måste kämpa om man vill ha något. Men samtidigt är det himla viktigt att må bra och ha kul. Släpp inte allt som ni roar er med :)
Må gott!
Och en massa ljus och kärlek till er!

Beach 2010 då?

Hej mina kära läsare! Finns ni kvar? Lämna gärna en kommentar :)

Jag tänkte försöka ta upp det här igen... jag VET jag är så jävla dålig men nu ska det bli ändring! Jag är äntligen frisk och känner att jag har livet i balans och ska därför nu köra igång igen med min viktnedgång!
Är ni med mig?
Ni är nämligen väldigt viktiga för mig :)
Hör av er med kommentarer, kritik, tips osv. Tänkte att jag skulle försöka göra denna blogg till en lite större blogg för just viktnedgång för stora tjejer. Verkar inte finnas någon sida som har specificerat sig på just det.
För senaste nytt: Jag har ansökt om att få vara med i en testgrupp hos någonting som heter xtravaganza. Jag var på intervju i förrgår och ja.... det finns ju en del att säga om detta stället.
Jag har tidigare kollat upp dessa men det finns INGEN prisinfo på nätet om dem så jag tänkte att jag skulle lägga ut den här.
Testgruppen skulle enligt annonsen få ingå i xtravaganzas program gratis i 5 veckor och ska under den tiden gå ner 100 kg tillsammans. Det visade sig ju dock att det inte alls var gratis.
Jag vet att de flesta av er som läser min blogg har koll på det här med cambridgekuren. Xtravaganza fungerar på samma sätt med ketoner och måltidsersättningar osv, men de har också någon form av terapi program och et liitet liitet gym. Under dessa 5 veckor är det meningen att testpersonerna ska gå på "helfart" som motsvarar cambridges "ren kur". Dessa får man betala nära 500 kronor i veckan för, det är alltså inte alls gratis.
Deras priser utöver ligger på 899(!!) kronor i månaden i 6 månader och efter det "bara" 599 kronor i månaden resten av året. Om man vill  gå ett andra år kostar det återigen "bara" 399 kronor i månaden... plus någon form av inträdesavgift förstås.... Vem betalar så mycket?! Kan man inte lika bra lägga sig under kniven då?

Själv har jag börjat fundera på det där med gastric bypass.. men jag tycker det verkar så jääkla läskigt!
Vet inte om jag skulle få någon operation heller för den delen. Men inte än iaf. Har inte provat allt än och jag har fortfarande Cambridgesoppor kvar. En runda till med det!

Solen går upp här och en dag av plugg och utgång står på schemat.
Jag låter er veta så fort jag har funderat klart över vad jag ska göra härnäst. Kom gärna med förslag, jag kan vara er lilla testkanin för sånt ni själva inte vågar prova i diet/hälsokost väg, gör dock inget som är hälsovådligt, tänker inte svälta mig :P
Xtravaganzas hemsida: http://www.xtravaganza.se

RSS 2.0