Alli... Inte för alli-hopa.
Dvs om du en dag skulle känna för att äta något panerat så kan du inte ta Alli för då kommer du må RIKTIGT dåligt! Dessa saker varnar inte Alli för alls, vilket gör mig bekymrad. Har för mig att det står något om "ökad avföring" eller något. Ska kolla upp det där lite närmare.
Hej
Tack så mycket för kommentaren!
Jag ser fram emot att läsa din blogg, så då kan jag alltså fundera på om förslag på sådant du kan testköra åt mig? Det verkar vara ett spännande koncept tycker jag, lycka till!
Det är min kommentar där ovanför, mitt namn föll bort när jag publicerade den...
Linnéa
Detta är festmat som jag brukar bjuda på når vi har gäster.
4-6 portioner
Festmat:
1 flaska kött-och-vin fond
1-2 fläskfileér
2-3 morötter
2-3 stora bakpotatisar
färska hela champinjoner
purjolöksslantar
3 paprikor i olika färger
broccolibuketter
vad mera grönsaker du kan komma på =)
skivade tomater.
Låt fläskfilén tina till hälften (den ska vara halvfrusen)och putsa den.
Dela alla grönsaker i lagoma munsbitar
Skiva potatisen ca ½ cm skivor, eller något tunnare.
Fördela alla grönsakerna i en långpanna och salta med lite flingsalt och krydda med svartpeppar. OBS bara litet av varje.
Lägg fläskfilén ovanpå
Skiva tomaterna och täck de övriga grönsakerna, runt om fläskfilén.
Häll ganska mycket, minst halva flaskan fond över alltihop
Skjuts in i ugnen, ca 200 grader ca 50-60 minuter.
Inget fett. Supergott!
Lycka till
Känn med provsticka att allt är mjukt. Stoppa den i filén där den är som tjockast. Lägg den sedan mot underläppen. Är den riktigt varm, så är filén helt klar.