Nytt liv!

Ujujuj! Ser inte ut som att det blir något beach 2010 för mig! Cabridge fungerar inte just nu.. jag kommer helt enkelt inte igång bra. Har handlat nyttig mat, men går ändå upp i vikt nu.. bah! Måste försöka hårdare!

Snart flyttar jag iaf ser det ut som. Det känns bra! Det känns som att det är första steget mot ett lite bättre liv. På något sätt känns det verkligen så. Känns jobbigt att packa ner allting dock... Men det blir bra! 


Sorry att jag inte uppdaterat på senare, internet är borta här så jag sitter på min dångel *supersuck*

Nu ska jag snart kravla mig ner till gymmet!

Må gott!

Trist!

Onsdag idag! Jag och min klasskompis har varit superduktiga :) Vi har pluggat inför tentan varje dag den här veckan! visst borde vi kunna det här då? Socialpsykologiska perspektiv... det är ENKELT! Eller inte!

Blir nog inte så mycket mer idag.... Vi skulle nog ha tränat men vette tusan om det blir av med det... det kanske får vänta till fredagen efter tentan...

Varför känns alla dagar så obehagliga helt plötsligt?

Jag har kommit fram till att jag har en hel livstid framför mig :) Det gick upp så där ordentligt för mig igår :) Det gjorde mig glad. Nu ska jag äta fruktfrukost och ja... förbereda mig mentalt för den här dagen och allt den må komma med som jag inte planerat.


Må gott!

RSS 2.0