:)

Hej allihopa!

Nu tar jag mig tid att uppdatera litegrann :)

Min dator är alltså fortfarande paj, därav ingen större uppdatering på G här. Men jag inväntar ett nytt moderkort som bör komma inom kort :)

Viktminskningen går bra och jag har nu gått ner så mycket som 12,8 kg, känns fantastiskt. Och igår var jag dessutom halvägs, det känns också fantastiskt, att det redan gått så snabbt :)
Jag mår bra och så fort min dator kommer igång igen så kommer jag börja skriva varje dag igen :)


Hoppas ni orkar vänta lite :)

Många kramar ifrån mig!

Och ni som också kämpar med CK, för jag vet att ni är en del som läser som gör det, sluta inte kämpa! Ni klarar det!

Pajjad dator!

hej mina trogna läsare, nu är det så att min dator har pajjat så jag har inte kunnat uppdatera på en lång tid.. Jag får antagligen tillbaka den i rullning imorgon, men inget säkert. Jag hör av mig så fort jag har fått tillbaka den :)

Dag 20

Ah äntligen, dag 20, nu är det exakt 43 dagar kvar ^^ Skönt skönt :)
Vad som inte är skönt är att mitt utslag blir värre hela tiden och jag vet inte vad jag ska göra åt det. Men jag ska till vårdcentralen idag och förhoppningsvis få reda på vad det är.


Igår var en trevlig dag ^^ René och jag tog en filt, en termos vatten och lite te och satte oss i solen på Strömsholmen. Och så lekte vi hundra frågor (vi skulle bara leka tio frågor men det råkade bli betydligt mer) Det var jätte kul ^^ Fick reda på en massa roligt om honom *ler elakt* ^^

Sen var det fotar dags vid det gamla huset vid Lista. Fick ett par riktigt hyggliga bilder :) Dock vet jag inte om så många av dem passar in på vårat tema haha ^^

Idag stod vågen på 94,6 kg, det är en viktminskning sen igår med 0,8 kg och en total viktminskning med 8,5 kg :) Nu går det snabbt tycker jag.
Visserligen har jag fuskat lite de senaste dagarna.. fast åt det "positiva" hållet. Jag har liksom hoppat över middagen.. mest för att det har blivit för sent för mi att äta när jag har haft tid att göra det. Det är lite dumt.

Men men ^^
Idag blir det Bella-fika och sedan en visit hos René... igen :D Ja och skola förstås.

paj paj ^_^

Dag 19

Ah gårdagen var väl helt fantastisk ^^
Så varmt och fint ute :)
Jag skulle ha åkt till Tuna Park med Malin igår men hennes lille Niclas höll på att få en tand så han var inte så pigg på det.
Såå jag hamnade hemma hos bakis René ^^ Och det slutade med att båda två mer eller mindre däckade i hans säng. Hans bakishet smittade av sig på mig, men det var mysigt ^^

Sen alldeles för tidigt var jag tvungen att gå igen för att åka hem och färga håret och göra mig i ordning för broderns födelsedagskalas. Även om jag inte är såå pepp för kalas med en massa gott på borden. Jag stannade inte särskilt länge utan åkte hem till rené och såg på film istället.. som jag självklart mer eller mindre somnade till ^^ Mysigt igen ^^

Men sen var det dags att åka hem och sova. Försökte se på Da Vinci koden ett tag men ... ni gissade rätt.. jag somnade ^^

Idag blir det träning och sen ska jag ut och fota för Projektet :)

Och vikten idag var 95,2 kg dvs en viktminskning sen igår med 0,2 kg och en total viktminskning med 7,9 kg ^^ Nu är det inte långt kvar till målet :)

Dag 18

Eftersom blogg.se fittade sig (ursäkta uttrycket) nästan hela dagen igår så blev det ingett nytt inlägg igår.
Men här kommer det ett.

De senaste dagarna har jag fått några skummea utslag vid armhålan och runt bröstet. Först trodde jag att det bara var vanliga utslag som man kan få när man rakat sig.. ni vet.. men sen blev det bara mer mer och mer och det spreds till den andra armhålan och sedan även till ryggen. Min mamma då smart som hon är (ibland hatar jag att hon är sjuksyrra för hon tror alltid det värsta) utbrister då "BÄLTROS!!!" och då ligger jag i ett hörn och grinar och tror att det är det och att jag kommer dö. Hehe så illa är det väl kanskeinte. Men jag tror snarare på en allergisk reaktion.. kanske mot cambridgen... vilket inte är speciellt kul i så fall.

Men till något trevligare.
Igår tvättade jag bilen.. och inte bara utansidan på bilen, utan innansidan också. Med dammsugare och allt! Och på utsidan med svampoch slang ^^ Kände mig jätte duktig och bilen luktar gott! Passade även på att behandla rosten med lack-på-rost moj så att rosten inte sprider sig :) Dock var den gröna färgen på lacken något ljusare än bilens gröna lack.. men det ser ändå bättre ut :)

Och jaha.
Idag stod vågen på 95,4 kg :) Det är en total viktminskning med 7.7 kg ^^ Och en viktminskning sen förra inlägget med, hör och häpna, 1,2 kg :)

Idag ska jag prova lite kläder, mest för att komma fram till vilken storlek jag nu mera har ^^

Fillifjong!

Dag 16

Ah ännu en wunderbar dag ^^
Solen skiner och himlen är blå. Nu vill jag ha RIKTIG sommar =)
Dock är det torsdag idag = lååång dag. Dvs jag går till klockan 18 ikväll.

MEn jag är glad ändå, tänkte ta en solning och leka med René idag =)

Jag fick nya skor igår wiie ^^ Äntligen slipper man gå i dom där trasiga ^^ Meen nu återstår bara att gå in dom där jävlarna. Det är ju det värsta med converse (även om mina inte är äkte 150:- sko punkten, mycket bra pris för tygskor ^^). Jag tränade igår också¨men fortfarande ingen träningsvärk *Ser frågande ut*.

Såg ju Rickys jäätte häftiga bil igår också. Då han körde aaaalldeles för fort förbi Tuna Park (ett stort köpcentrum.. ingen fiskhandel för er som inte vet vad Tuna Park är) ringde jag upp honom och skällde lite på honom då kom han och hälsade på på skopunkten ^^ Ny klippad och sommarfin i sin sommarbil. Mycket heftigt :*

Dagens vikt? ;)

Idag: 96,6 kg. Dagens viktminskning: 0,4 kg. Total viktminskning: 6,5 kg. =D Nu börjar det röra på sig igen :)
Känns riktigt bra ^^

Dag 15

Jaha nu är jag i alla fall till baka på 97,0 kg så den totala viktnedgången är återigen 6,1 kg. Känns bra att vara tillbaka i alla fall. Idag blir det stenhård träning! Det ska jag se till!! Jag ska under 90 kg och jag vill helst vara där om två veckor!

Idag är det annars Historia prov som gäller... kul kul... inte.

En helt vanligt onsdag med andra ord :)

De nya måtten

Ok så nu efter två veckor ser mina mått ut så här:



.............................27/3.............................................10/4............................Total minskning
bröst...................108 cm........................................102 cm.............................4 cm
Under byst.........97 cm...........................................91 cm..............................6 cm
Diafragma.........101 cm.........................................93,5 cm...........................7,5 cm
Midja...................117 cm........................................107 cm.............................10 cm (!)
Buk......................116 cm........................................112,5 cm..........................3,5 cm
Stuss..................131,5 cm.....................................124 cm..............................7,5 cm
Lår........................74,5 cm.......................................74 cm................................0,5 cm
Över knä..............54 cm...........................................51 cm................................3 cm
Vad.......................47 cm...........................................43 cm................................4 cm
Överarm..............42 cm...........................................38 cm................................4 cm

Start vikt (stämmer inte riktigt men men)
105 kg, nu 97,7 kg
BMI.........35,1.........32,7
Fett %......45,4.........44,3
Fett KG.....48,41........43,28

känns fantastiskt ^^ Så jäävla peppad att fortsätta nu :)

Dag 14

Vilket sämst sätt att börja den tredje veckan på. Ställde mig på vågen och den visade 97.3... jag har alltså gått upp 0,3 kg sen igår. Så nu är det alltså en total viktnedgång med 5,8 kg. Det var inget kul alls. Men dom skall kämpas bort dom med!

Igår var en kul dag dock :)
Först lekte jag med Ullis och hennes vän Elina (?) vi var på stan och kollade bikinis ^^ Jag hittade en som jag blev lite kär i faktiskt.. så jag ska nog köpa den lite längre in på Cambridgekuren.. känns lite dumt att göra det nu :)

Sen försökte datortekniker Åke fixa matildas dator.... den var DÖD! rip osv...

Sen åkte jag hem till René för att fika.. men vi bytte däck på hans kompis bil istället... nästan samma sak haha^^

Idag blir det vägning och mätning.. jag bävar lite inför det faktiskt. Inte mätningen den ska bli kul. Men vägningen, har säkert inte gått ner lika mycket på hennes våg som jag har gjort på min :) Men men kg är kg. Jag väger mig ju lite senare på dagen hos henne också :)


Ja och så fick jag en kommentar igår av en viss kille som jag inte hört ifrån på jätte länge, nästan ett år snart :)

Ali:
Gud vad kul att du skrev, klart jag kommer ihåg den charmige som jag hade livliga diskussioner med nästan hela kvällen :)
Visst går det bra för mig, och jag känner också ett gäng människor som har lyckats med cambridge :)
Jag har inget slutmål utan jag har sagt att jag ska hålla på i 9 veckor totalt. Sen ska jag ge mig. Men mitt första mål är 90 kg.. men jag tänker inte sluta bara för att jag når dit jag tänker fortsätta alla dessa nio veckor :)
Tack så mycket och hoppas att du har det jätte bra du också :)

Jag skriver i mått och vikt senare ^^

Dag 13

Ah vilken härlig påskhelg det har varit :)

I lördags kom Krizze som ni kanske vet, och vi såg på anime i sex timmar och spelade sen Project Zero i någon timme också ^^ (eller ja... Krizze spelade.. jag tittade på.. vägrar spela det spelet haha)

Och så under den kvällen fuskade jag... jag åt godis och hoppade dessutom över cambridge middagen. Sen mådde jag jätte illa... TIPS! Ät inte godis efter elva dagar utan fusk på ren kur.. jag lovar... man mår inte bra..rent fysiskt. Magen tycker inte om det alls... Urk...

Igår sov vi länge, och vid fyra skjutsade jag Krizze till stationen och sa adjö för denna gången :) Sen lekte jag med Emmpi och René.... René är förövrigt kittlig på nesan ^^
Det tyckte jag var himla kul.. jävlar vad jag tränade magen igår ^_^



Och jag höll på att få en shock igår när jag var inne på toaletten på McDonalds och skulle kissa... drog upp tröjan fick en glimt av  mig själv i spegeln, kissade, och var sen tvungen att ställa mig upp och dra upp tröjan för att se om jag såg rätt.... min mage... den är nästan borta :S Jag var helt fascinerad över att jag själv märkte det så tydligt ^^

Den som säger att cambridgekuren bara är humbug kan väldigt gärna få ta en debatt med mig :)

Ok, till viktminskningen nu då: Vågen står nu på 97 kg
Viktminskning sen i lördags: 0,7 kg (nej hade inte tappat något idag från igår) och total viktminskning 6,1 kg :)

Idag ska det shoppas bikini med Ullis ^^ Det blir nog trevligt :)

Och vem är det egentligen som har beställt snö om jag får fråga? Det var ju vår ju!!

Imorgon är det vägning och MÄTNING hos Konsulent Diana ^^
Skriver mer efter det =)




Dag 11

Gårdagen var en ganska trött och sysslolös dag. Åkte till mormor och morfar och stod emot frestelsen. Det var godis ÖVERALLT! Men inte ens en munsbit *stolt över sig själv*
Sen var det katter som skulle matas och blommor som skulle vattnas :)
Och sen när jag kommer hem, gissa vad som står på köksbordet??? Jo typ världens största godisskål. Jag ser den varje gång jag går in i vardagsrummet. Fatta att suget är såå stort, och att man har tänkt "men bara en skadar väl inte" men en skadar massor, om jag inte kan stå emot nu kommer jag med all säkerhet gå upp i vikt igen när jag är klar hur snabbt som helst. Så jag försöker tänka mig den som en stor skål broccoli urk ^^. Fan jag ska ge igen på mina föräldrar en dag! Det är typ bara mina favoritgodisar i den också! Gnnn!!

Igår satt jag också med vid matbordet för första gången. Det kändes faktiskt helt ok, jag åt min svampsoppa och såg glad ut, den är min absoluta favorit och sen med en massa vitlökspulver i, mums ^^ Men man luktar ju därefter sen också haha ^^ Den är faktiskt riktigt delikat :)

Men till dagens vägning då :)

Dagens vikt var 97,7 kg :) En viktminskning med 0,7 kg sen igår och en total viktminskning med 5,4 kg :) Ah det går så snabbt ^^ Jag har snart kommit halvvägs!! Jag går i snitt ner ungefär ett halvt kg per dag ^^ Det är ju sjukt haha :)


Så till dagens aktiviteter, och tänkte även säga att jag kanske inte uppdaterar förrän måndag morgon igen :)
Idag ska jag städa så att det är fint och prydligt här när kolsyrad sötnos Krizze kommer och så ska vi ju mysa i soffan och se på anime, han ska smaska godis.. jag ska röka. Jag tror att det stora provet kan bli av ikväll när han ska sitta och moffa bredvid mig, men jag ska röka honom till stress eftersom han håller på att sluta röka.. undrar vem av oss som ger efter först.. jag vet att det inte blir jag :)

Sen ska jag dessutom vara fylle chaffis åt mina strängnäs släktingar och mina päron.. så då får Krizze följa med i bilen ^^
Jag ska i alla fall tydligen få betalt för besväret så jag klagar inte haha ^_^

Nähej nu ska jag se om jag hinner tvätta mitt stora lakan innan krizze ska hämtas.. men det borde jag, det ska ju gå snabbt ^^

Glad Påsk allihopa :)

Och som vanligt, lämna gärna en liten kommentar, bara en liten ^^




Dag 10

Ojj nu börjar det bli tvåsiffriga dagar :)

Tränade massor igår så jävla skönt då.. sån jävla smärta nu haha ^^
Var även och bytte några soppor igår. Tänkte att jag skulle prova tomat och jordgubb också.
Så jag provade jordgubben igår... oj... S-Ö-T!! Bleh tror jag måste blanda den med mer vatten om jag ska kunna dricka den igen.. yuck!
Får hoppas att tomaten är godare.. men jag har ju mina tvivel :S

Well vikten idag var 98,4 kg , en viktminskning sen igår med 0,2 kg och en total viktminskning med 4,7 kg :)
Trodde jag skulle ha gått ner mer med tanke på all träning igår ^_^

Men det kommer nog :) Snart är det tisdag igen :)
Och imorgon kommer världens bästa Krizze och hälsar på mig ^^

Dag 9

Sheet vilket träningspass det blev igår. Jätte skönt ^^ Förutom att den där receptionisten gick iväg medan jag värmde upp så jag fick vänta en TIMME på att få mitt kort... men själva träningen var kanon. Var helt slut när jag kom hem ^_^

Och träningen verkar hjälpa :)
Idag stod vågen på 98,6, dvs en viktminskning sen igår med 0,7 kg och en total viktminskning på 4,5 kg ^^ Så jäävla bra ^^

Igår träffade jag kusinerna också trevligt trevligt ^_^

Idag blir det luncha med Ullis, mer träning, träffa Pia och sen hem till Matilda och mata hennes katt och sen hem till Robban och Taru och mata deras katter haha. Dubbel kattvakt, inte det enklaste ^_^


Jag siktar på minst en total viktminksning på 6 kg till på tisdag ^^ Då har jag kommit halvvägs =D



Dag 8

Ah blev inte att jag skrev så mycket mer igår ^^

-0,2 kg till,  99,3 idag, total viktförminskning med 3,8 kg ^_^
Och hör och häpna, jag var ju hos konsulent Diana igår. Jag har gått ner 2,5 kg i rent fett. Det är jätte häftigt ^^ Känns så jäävla bra ^_^

Och nu har jag använt ketonstickorna, och jag har i alla fall inte diabetes.. och det var lite suddigt om jag var inne i ketos, men jag tror det.. det vart mörkt lila, men inte över hela plattan.

Och nu en liten förklaring: Ketonstickorna är stickor som man ska kissa på, den har två fält som kan ändra färg, det översta fältet visar om man har diabetes eller inte.. om den inte ändrar färg så behöver man inte oroa sig, det nedre fältet visar om du är i ketos eller inte. Ketos är vad jag antar :S ett tillstånd där kroppen bara tar energi ifrån det lagrade fettet. det fältet ska i alla fall bli lila :)

Idag blir det träning, tänkte köra extra hårt idag eftersom jag var lite kass på att träna någonting igår ^^ Blir nog kanske ett två timmars pass idag ^^en timme styrka och en timme simmning kanske ^^  Låter niice :)

Nu ska jag nog lägga mig ner en stund, haha jag var värsta orolig för att jag skulle ha diabetes, därför jag är uppe så tidigt ^^


Ja och så ååterigen; Kaaan ni inte skriva lite kommentarer, vet ju att ni är jätte många som läser, skulle vara kul att höra vad ni tycker också^^

Dag 7

En vecka redan? Det går ju bra, bara åtta kvar nu ^^
Och idag stod min våg på 99,5 jag har alltså kommit under 100 äntligen, nu är min första mål inte långt borta 3,6kg är borta =D Men nu börjar allvaret!

Igår var jag ju som bekant på första träningspasset på Nautilus. Min instruktör, Tony, var jätte trevlig och gud vilket bra ställe att träna på medan man håller på med Cambridgekuren. Han frågade en massa om vad jag violle träna och varför, om jag har några skador och så vidare. Sen utformade han ett specifikt program bara för mig. Så som det ser ut nu ska jag gå dit tre gånger i veckan, 2 pass på maskinerna och 1 med bara fettförbränning (dvs simmning, spinning eller något liknande). Sen gick han ju runt med mig och visade hur alla maskinerna fungerade. Så jävla bra träning, men har inte direkt någon träningsvärk idag. Eller så har jag väl kanske inte hunnit känna efter :)

(efter att ha sträckt lite på sig)
Ok... aj... glöm det där sista....

Idag är det vägning hos Diana tänte därför publicera mina mått och min vikt hos henne så att både ni och jag kan se skillnaden (om det har blivit någon :S)

.......................................27/3-07
Bröst.............................108 cm
Under byst...................97 cm
Diafragma...................101 cm
Midja.............................117 cm
Buk................................116 cm
Stuss............................ 131,5 cm
Lår..................................74,5 cm
Över knä....................... 54 cm
Vad.................................47 cm
Överarm.........................42 cm
Fettprocent....................45,4%
Fett i kg...........................47,67 kg

BMI låg på 35,1
(usch dom sista här var inget kul att höra)
Och vikten var 105,0 kg!!

Jag skriver mer efter besöket hos henne ^^

Dag 6

Hör och häpna! Idag stod min kroppsvikt på 100,0 kg ^^ Precis :) -0,6 idag alltså ^^
Hoppas jag kommer under hundra imorgon ^^ Det är mitt första mål :)

Idag börjar träningen på nautilus också, ska köra stenhårt hela veckan :)

En total viktminskning nu på 3,1 kg :) Ska bränna massa fett idag på träningen så jag blir av med minst 0,9 till wiiee.

Och imorgon är det vägning hos konsulent Diana ooh jag är sååå nervös ^_^

Dag 5

Ah! Under bar dag att vakna upp på :)

INgen jätte stor viktförändring idag, -0,2 kg, en total viktminskning med 2,5 kg :) Jag hade iofds hoppats på att komma under hundra idag, men imorgon kanske ^^ Imorgon ska jag börja träna på nautilus, ska träffa ja.. coachen eller vad man ska säga och provträna sen blir det simning och spinning hela veckan troligtvis nu när man har tid :)

Ja förutom i helgen då när kolsyrad sötnos kommer ^^

Och snart är det tisdag, då ska jag träffa konsulent Diana ^^

Tjipp Tjopp!

RSS 2.0