Dag 1 ^^

Idag börjar det! Mitt Nya Liv! KnysNyaLiv ;) Igen ;)

Jag börjar med Jessicas fråga om hur mycket det kostar: Nu har inte jag handlat sen i mars så priserna här i stankanske är ouppdaterade. Men då kostade en veckas förbrukning på ren kur 480 kronor. Dvs blir det närmare 2000 kronor i månaden. Konsulenten jag går hos tar dessutom en engångssumma på drygt en 500-lapp och då får man gå på inv'gningar, mäta sig, mäta procent kroppsfett och så räknar de ut hur många av dina kilon som är fett också. Plus att de är ett stort stöd om man har frågor och framförallt efter man avslutat kuren. 
Jag fick även veta idag att de ringer och peppar och frågar hur det går en gång i veckan om man vill ^^ Vilket jobb, tänk om man har en jättedålig dag och så måste man ringa peppa folk hah ^^
Men de är supersnälla och väldigt duktiga på det de gör. Jag gick till dem först med de utslag jag fick sist jag höll på och de ringde runt och kollade om det var någon mer som fått liknande åkommor :)

För att besvara Emmas fråga om hungern ger med sig: Jo det gör den, oftast tar det inte ens vecka innan man slutar vara hungrig. Däremot kan suget efter mat hänga i ett tag. Men det ger sig det också! Mina sista veckor första gången kände jag ingen hunger, och jag var inte sugen på någonting alls! Det var nästan så jag glömde bort sopporna ibland (inte att rekommendera då man blir undernärd väldigt snabbt, hände mig... inte kul!). 
Men jag kan inte nog poängtera hur viktigt det är att dricka mycket vatten. Ju mer vatten man dricker desto mindre hungrig känner man sig!
Kul att jag kunde inspirera dig Emma! Let´s do this together! Lovar att stötta dig hela vägen!
nå så hur har min första dag varit? Kanon faktiskt, känner mig inspirerad och mår riktigt bra. Jag gick upp, körde en halvtimmes dans på mitt superspel ;) Och svettades en hel del, sen tog jag en dusch och sen "åt jag lite frukost" och knallade iväg till skolan med min vattenflaska och min shaker och en påse. Efter skolan åkte jag hem till mormor och morfar för mormor hade fått högt blodtryck så min mamma var lite nojjig. Jag "åt lunch" där och nu sitter jag hemma hos mig. Jag är HUNGRIG nu! Och har lite huvudvärk men det är okej. Lite matt får man vara första dagen. Men jag är inte speciellt sugen på något. Det känns skönt iaf. Resterna av godiset från helgen ligger i skafferiet men jag är inte sugen på det heller och de ska ligga där tills jag är klar. Det är min teaser. Om jag kan låta bli den då kan jag klara det här galant. Jo och så var jag ju på invägning hos konsulenten. Vikten hamnade på 113 kg!!! Fy fan vad trist! Uppe på min maxvikt igen! Detta SKA bort nu! Hoppas ni är med och peppar mig! Så ska jag försöka göra allt jag kan för att vara en god förebild. Kan jag så kan ni. Och håll tummarna för inga utslag denna gången!

Nu ska jag socialisera med Matilda som precis kom hit.

Må gott och hitta inspiration i vardagen. Det är mitt bästa tips. Ha ett mål och en belöning som väntar i slutet av tunneln!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0