T-box och tenta

Uuuugh!! Shiet vilken jäävla träning jag var på igår.

När jag var yngre boxades jag och jag älskade det. Minns inte varför jag slutade men jag vill så gärna ta upp det men kan inte pga slitna knän nu. Men nu har jag hittat T-box passet på World Class! Precis som boxning fast utan all fys. träning och mer mitsar och boxning så. 
Jag trodde jag skulle dö minst 4 gånger och att jag skulle spy iaf 3. Tjejen som jag sparrade (stavning?) med skrattade och sa att den andra killen som också har det passet har fått många människor att spy... :O

Efter passet var jag helt slut och cyklade hem till föräldrarna för att vara lite snäll mot min kropp i bastun. Usch jag höll på att somna flera gånger där inne. Sen skulle jag ta ett glas vatten men.... armarna gick inte dit upp... jag fick bara upp armarna i ungefär axelhöjd sen kom de inte längre. Väldigt otäckt men väldigt coolt! Musklerna är fortfarande så där lite härligt darriga och jag känner verkligen att jag har jobbat med min kropp. 
Förvisso har mina knän tagit lite stryk av passet men det är det klart värt!
Om ett par timmar ska jag springa iväg på tenta och efter det ska jag försöka orka med en power walk. Sen ska jag sova sova sova!
Och imorgon är det ju yoga som vanligt!
Kolla vilka söta! Såna vill jag ha! Om inte annat så vill jag gärna ha ett par egna... de på gymmet luktar konstigt och sitter illa :S
Må gott!

jaa jag vet

Jag rä kass som fan men skolan tar upp en massa tid just nu.
Strax ska jag springa iväg och på träning och så ska jag nog ta mig hem till mina föräldrar efteråt och försöka få lite "me-time" där jag får basta och göra lite såna andra snälla saker mot min kropp som blivit misshandlad en del den senaste tiden av trääning och en massa sådant! 

Kuren har hamnat på lite is igen men på torsdag blir det nya tag och på riktigt den här gången! 

Jag återkommer!

Idag!

Idag är det en dag ett. Så med skam i kroppen så måpste jag skriva att morgonens vikt låg på 109,8 kg. :( Det är ju förvisso fortfarande en viknedgång med 3,2 kg men det känns ju inge bra. Nu blir det hårt! 

Min kropp är helt mör efter förrgårdagens gympass och gårdagens yoga, plus att jag tror att jag brände ansiktet när jag solade haha ^^ vilken nybörjargrej va?

Nu är det dags att gå till skolan för kursens sista föreläsning.
Må gott, inget solsken här än så länge men det kommer kanske ^^

Yoga, sol och underkänd tenta!

Vi börjar med det sistnämnda för att få det överstökat: Jag fick underkänt på min senaste tenta.. inte helt oväntat dock, det blir omtenta i januari ^^

Jag har varit på YOGA idag, det känns alltid lika bra och det är fantastiskt hur man kan gå dit med huvudvärk och komma därifrån och må hur bra som helst. Just idag unnade jag mig lite "ljusterapi" direkt efter yogan i form av en solning, och det är ju OCKSÅ hur skönt som helst. Kom hem och kände mig så nöjd med mig själv att när jag fick reda på tentan kunde jag bara le och rycka på axlarna. Sånt är väl livet ibland helt enkelt. Känns så skönt!
Imorgon är det skola, gym och så ett möte med den s.k "Eter-Lennart" det blir nog bra att träffa honom imorgon! Det var länge sen nu och det är alltid skönt att komma dit och må lite bra ibland. Jag ska nog duscha och ta en kopp te snart. Det känns liksom bara jävligt rätt!
Ja okej en trist sak idag: Jag köpte en våg, en sån häftig våg som väger och mäter procent fett och vatten. YEAY tänkte jag ascoolt att ha en sån hemma ju! Så hem och prova på en gång, ställer mig på vågen, vikten som vanligt och sen börjar den mäta fettprocenten.... "err-h" kommer upp... eeh..? Provar igen men med samma resultat.. Jaha?
Slår upp manualen för att kolla felmeddelanden.. "err-h" betyder att fettprocenten är för hög för att vågen ska kunna mäta den -.- 

Vafan är det för skitvåg egentligen, det är ju inte så att jag har över 50% fett i kroppen liksom... nåja... Jag får väl nöja mig med att mäta vikten tills jag gått ner tillräckligt i vikt för att mäta min fettprocent.. Tur att vågen inte var så dyr iaf!
Nähej, nu ska jag mysa ner mig i mitt hem här ^^
Mys och en massa solsken och kärlek till er!

En ny dag!

Okej, idag är det skärpning, dag ett igen och eftersom jag inte hann ta mig ner och köpa ett nytt batteri till min våg så ska jag försöka hinna med det idag istället.
Vad har vi mer på schemat då? Jo det är yoga som gäller ikväll, igår blev det gymmet med min klasskompis, det är bra att hon drar dit mig, funderar på att ta mig till gymmet en timme innan yogan och köra lite där innan och sen avsluta med yogan, det brukar kunna vara rätt skönt.

Jag vill simma! Varför vill ingen simma med mig? SIMMA! Ska försöka hinna med någon form av promenad idag också, tänkte att jag kanske skulle göra det efter yogan och gå en sväng hem till mina föräldrar, är det en bra idé?


Jaaa och så har jag druckit ett jättebra te idag så det tänker jag prata om. 
Det är mitt absoluta favoritmärke som kommit med detta underte! Yogi tea och deras "Forever young" smakar helt underbart och smaken av lakritsrot gör att sötsuget minskar.
Yogi Tea är ett organiskt te som de odlar under uppsikt i olika delar av världen. Dessutom får man ett litet visdomsord till varje påse te och en yoga-pose för varje paket, vilket jag tycker är mysigt ^^
De finns att köpa i alla hälsokostaffärer och vissa dagligvaruhandlar, på Ica Ekängen i Eskilstuna finns dem för er som bor här i staden!
Annars då?
Jag vill ha en ny våg egentligen. Kan ingen sponsra en fattig student?
Må gott och drick te!

Plugg plugg plugg

Förlåt mina kära läsare men just nu är det knapert om tid då mitt sociala liv verkar ta en hel del tid och skolan en MASSA tid. Den som kom på det här med tenta skulle jag vilja säga ett och annat till!

Gymet ska ju också ta tid men det har ju självklart blivit lidande den senaste veckan då det varit lite tungt, idag ska jag försöka få tag på ett nytt batteri till min våg (eventuellt köpa en ny våg eftersom den jag har verkar sluka batterier...) men det blir nog lite senare idag, först tandläkare och sen plugggruppen som missbrukar kaffe och cigg!
Btw, tack ni alla som stöttade och lämnade kommentarer eller kom fram till mig irl med en förstående blick. Det känns mycket bättre!
Paprika på morgonen idag och resterande av dagen blir ck :)
Imorgon ren kur :)

Causing death and saving lives

Hur kan man må så dåligt över att rädda någons liv? Det handlar ju förstås inte om att min kompis liv inte var värt att rädda men allting runt omkring det. Jag har inte varit så här förstörd på länge. 
Igår bara grät och grät jag tills jag helt plötsligt slutade och gick ut och rökte. Men då kände jag mig illamående och snurrig. Ungefär som jag svalt något giftigt och egentligen behövde kräkas upp det men jag slutade gråta. 

Jag började fundera på vem som skulle hitta mig om jag någon gång skulle få för mig att vilja avsluta något. Dock kommer ju inte det hända, jag har lite för mycket på gång i mitt lilla huvud hela tiden, men OM! Vem skulle jag skriva på msn till? Skulle jag sms:a någon? Skulle någon ta mig på allvar? Tänk om jag inte tagit min kompis på allvar. 
När hon skrev att hon satt med piller i handen och jag kände att jag var tvungen att kissa innan jag gick fick jag ångest. Jag har ångest fortfarande. Tänk: om jag inte hade behövt kissa hade hon kanske inte hunnit ta pillerna överhuvudtaget. Tänk om den som ska hitta mig måste bajsa innan? Det tar ju mycket längre tid.
Jag har fortfarande ångest över det. Jag borde inte ha det med tanke på att hon lever och mår löjligt bra.
Sen är jag ego, men det är faktiskt INGEN som har frågat mig hur jag mår efter allt det här. Förstår inte människor att sånt här är jättejobbigt för den som är med? Den stress och adrenalinkick man får när man förstår att en människas liv hänger på hur man hanterar situationen just i detta nu och alla tankar som hinner forsa förbi i huvudet på en när man inte vet exakt vad man ska göra, de är så oerhörda att när man väl sansat sig och situationen är lugn så faller all den ångest och all den stress som man borde ha känt under den här adrenalinkicken på en som ett berg. Man funderar och undrar om man kunde ha gjort något på ett annorlunda sätt och man blir arg på personen som överhuvudtaget utsatt en för denna situation.
Man blir arg på alla dem som är inblandade i det hela för dom förstår inte, de var inte där. Och de går runt med ett smile på sitt face och jag kan bara tänka: "Tänk vad dåligt du hade mått om jag inte hade räddat livet på din tjej när hon försökte ta livet av sig för att du hade gjort slut... då hade du inte sett så glad ut!" Det låter hemskt, men tänk vad mycket skuld jag hade haft på mig om jag inte gjort det. Men frågan är om skulden eller ångesten är värst. Jag tror inte det hade varit mitt fel om jag inte hade räddat livet på henne. Det hade inte varit min skuld om jag inte varit där. 
Jag ångrar förstås ingenting det är inte det jag säger. Men bara de som vet vet och förstår det som händer i mitt huvud just nu. Varför jag känner mig gråtfärdig för minsta lilla och varför jag är arg. För ni förstår inte. Ni som sitter och lyssnar på min hjältehistoria, ni förstår inte vad det var som hände. Ni nickar och tycker det är hemskt, hemskt men hemskt bra att jag var där.
Som ni förstår kära läsare så är det inte mycket kur just nu. Soffan är en bra plats och jag stannar nog där. Restem av kvällen. Imorgon är det banken som gäller. 
Tänk kort och lev just nu.
Jonathan Glover skriver i sin bok Causing death and saving lives så här:
"The moral question for the person contemplating suicide is simply whether his being dead would be a better state of affairs for himself and others or a worse one. (..) But for other people contemplating intervention to prevent a suicide, the matter is more complicated. They have to ask the same question about whether the death would on the whole be a good or a bad thing. But, if they decide it would be a bad thing, they also must ask the further question, whether it would be right for them to intervene. This will seem not to be a seperate question only to someone who thinks that we are allways entitled to interfere in other people´s lives where they would otherwise do something wrong.
The question of intervention can take various forms. Are we entitled to use our powers of persuasion in an attempt to stop someone killing himself? If our persuasion fails, or we have no opportunity to use it, may we then use coercion? If we can use som coercion, how far may we go? (...) If someone arrives in hospital after suicide attempt, should doctors make efforts to revive him? 
These questions are related to others not involving suicide: to what extent ought there to be persuasion, social pressure or legislation of a paternalist kind, to try to stop people risking their lives? These questions arise about matters such as seat belts in cars, drugs, smoking, obesity, dangerous sports or safety standards in houses.
"
Jag måste sluta ta livet av mig själv med min fetma.

Ofokuserad och understimulerad

Nääh usch det här med kur verkar inte fungera för mig just nu. Jag har sjukt mycket runt omkring mig men ändå bara sitter jag. Jag är så rastlös att om jag kunde skulle jag klättra på väggarna men samtidigt så har jag så mycket att tänka på så jag orkar ingenting uuuuusch vad jag hatar såna känslor.

Det känns som att vissa saker faller på plats iaf. Jag har sökt jobb idag och de skulle höra av sig i början av nästa vecka så det känns ju bra. Och så ska jag till banken på fredag med mamma så att jag kan lösa alla mina krediter och sånt skit på ett vettigt sätt. Det ska bli skönt som fan! 
Och så har jag eventuellt hittat en lägenhet jag kan tänka mig att flytta till!
Men annars då?
Jag är fortfarande mentalt utmattad och orkar ingenting efter helgen... men jag tror ändå jag håller på att bli förkyld eller något. Jag är stel i musklerna och orkeslös. Gymet har inte varit på tal om på flera dagar och jag har inte sovit gott på säkert en vecka eller mer och nu börjar det hinna ifatt mig. Jag måste plugga imorgon och jag har ingen som helst lust. 

Jag har ingen lust med någonting. Kan inte någon ge mig lust?
Hur får man lust? Vad är motivation.. det är såna saker som jag borde kunna nu när jag läser psykologi, men icke. 

Dessutom är jag hungrig... men jag har ju ingenting att äta hemma....
Crapety-crap-crap.... -.-

Gah! och Gröt!

Hemska jäkla natt, har haft huvudvärk hela natten och vaknade även så. Men måste pallra mig iväg till skolan. 

Har även provat Cambridges Gröt idag. Den smakade helt okej och det är ju alltid gott med något varmt i magen på morgonen, man känner sig lite mer mätt. Men jag var ju lite klantig och blandade med för mycket vatten (trots att jag hade läst på förpackningen) om ni får för er att prova den ska det alltså bara vara 1,4 dl vatten, inte 2,5 som det normalt är.

Ska nog köpa någon till och se till att blanda den rätt.

Idag är första dagen på resten av mitt liv. Skärpning nu!
Idag står tandläkaren på schemat. Mindre kul men det ska bli skönt att få min skena fixad!
Må gott!

Usch vilken söndag!

Jag tänker väl inte säga så mycket om söndagen egentligen men jag tänker iaf säga att den spenderades med att åka ambulans med en kompis som inte mådde så bra och sen vara på sjukhuset hela dagen.

Jag var helt slut när jag kom hem, så¨jag och min vän R åt falladas och han klappade mig på huvudet. 
Annars blev det inte så mycket mer till mat igår, jag åt en smörgås på sjukhuset... fanns inte riktigt tid för mattänk, men när vi kom ifrån akuten kände jag att jag var hungrig, befogat eftersom jag varit där i ca 4 timmar då och klockan var typ 16 nånting...

Idag blir det att antingen åka upp med kläder eller åka upp och hämta min vän. Sen kommer jag nog ha en inneboende ett par dagar. 

Hm, blir nog ingen vägning idag, men det är mest för att jag känner att jag inte har tid. Har massor att läsa och göra hela dagen, och jag är fortfarande vimmelkantig sen igår. 

Helt galet allting. 
Nåja, nu ska jag vila mina trötta ögon en liten stund till.

Puss och kram

Underbara läsare!

Hur kan man ha så underbara läsare:
Sandra skrev: Jag har också tappat tron på mig själv just nu, jag vet inte om det har med hösten att göra. Men som sagt i morgon är det måndag & förhoppningsvis orkar vi ta nya tag!

Caroline skrev: Du är jätteduktig! Du fuskar inte utan du unnar dig lite gott ibland :D Det får man! Du kämpar bättre än mig ju!!

Jenny skrev: Hej gumman!! Måste bara få säga en sak; Du är så otroligt stark som orkar!! Du fuskar ibland och ibland går det jättebra med sopporna. Men ändå så fortsätter du och har stark tro (även om det vacklar lite ibland), du går till din konsulent och väger dig, du bloggar och delar med dig. Du skriver när allt känns skit, du skriver när du mår bra, du skriver om fusk och om lyckade dagar! Jag skulle aldrig gå till min konsulent efter fusk och väga mig, jag skulle rulla över på sidan och lägga ned allt! Det är där du är annorlunda och stark - du är ärlig med misstag och orkar kämpa ändå! Därför kommer du att lyckas, därför har du redan lyckats! Fortsätt i samma stil och stor kram!


Jag ska faktiskt i ärlighetens namn dock säga att nu har det inte bara varit unnande utan någon form av maniskt ätande bara för att jag egentligen inte får och det ska det vara slut på!
I ärlighetens namn ska jag också säga att jag hade tänkt skippa gå till konsulenten imorgon för att det är såå pinsamt att komma dit och inte ha gått ner en massa... men bara för att Jenny är så stolt över att jag går dit trots nederlag så måste jag ju gå dit! Vill inte svika er mer! Eller mig själv för den delen! Det är klart att jag ska gå dit!

Ni är så fina allihopa och jag följer er med lika stor spänning som jag följer mig själv. Kanske är det så man måste göra. Kanske man måste gå utanför sig själv och se hur duktig man är för att kunna förstå hur viktigt det är att man fortsätter. Jag borde meditera mer!

Sandra förresten: Hösten är hemsk. Jag fattar inte varför jag skulle ge mig in i det här just egentligen då hösten är min stora svacka! Så jäkla idiotiskt, men jag får se det som en utmaning! Klarar jag det här så klarar jag vad som helst! 

Nehej, nu kanske man skulle försöka göra något vettigt som att hänga tvätt och så där annat viktigt som ingår i det vuxna livet :P
Det är roligt med söndagar!

Tack för att ni läser!

Well fusk igen

Shiet ni borde verkligen börja tappa tron på mig nu. 
jag har varit på Strängnäs marknad och sånt, och vi vet ju alla vad som finns på marknader! Och hur svårt det är att äta shakes där. Så det blev korv och langos till lunch och hamburgare till middag.

Men men. Imorgon är det måndag igen och jag MÅSTE skärpa mig!
Annars kommer jag få hålla på i evigheter. 

Annars har jag kommit till insikt med något. Jag älskar mina vänner och den relation vi har. De som är mina vänner idag är människor som alltid kommer finnas runt omkring mig. 
Johannes är min granne och han är ett av skälen till att jag inte kan flytta härifrån. Jag får aldrig en sådan granne igen. Mahulda och A... de är ju liksom bara sig själva och så himla mysiga att åka iväg med och mysa med. Så enkla men ändå så extraordinära. Och förstås min bästaste R. Vad skulle jag göra utan honom?

Men framför allt älskar jag vårat samspel. Hur vi interagerar med varandra och allt bara fungerar så jävla bra!
Det är underbart! Vi är vuxna människor som kan alla gyllene regler och codex och förstår varandra. Det är ingen som blir sur och inte pratar om det, oftast är det inte någon som blir sur. Alla kan ta det mesta med en nypa salt och allting är inte så jävla viktigt. Vi gillar varandra, och läget och vill att läget ska fortsätta. Är det inte det som är vänskap?
Det gör iaf mig lycklig.

Jag vet att jag är lite dålig på att uppdatera men jag känner ju att jag kan ju inte skriva bara för att skriva hela tiden ^^

Ni får som sagt gärna tipsa om ämnen ni vill veta mer om och sånt :)

Kram på er och må gott!

Ni ska få ett tips!

Så här på dag.. eeh.. *miniräknare* 25! Så tänkte jag att jag skulle dela med mig av min nyfunna älskling, som förvisso inte är så god men ändå!

Jag köpte ett te igår när jag var och handlade, det var dyrt som satan meen förhoppningsvis gör det det den ska.
Jag har alltså hittat Grönt Mullbärste som stabiliserar blodsockret och därmed minskar sötsuget. Detta te verkar också förebyggande mot diabetes vilket är väldigt coolt tycker jag!


Jag håller på och provar den för fullt och jag ska inte ljuga för er, det är inte gott alltså. Och som med allt te så är detta ju också väteskedrivande. Inga konstigheter utan det är påsar som ska ligga och dra i varmt vatten (ej över 80 grader) i typ 10 min och sen dricker man. 3-4 koppar om dagen rekommenderar dem men det tror jag inte att jag får i mig. Man ska inte plåga sig med äckligt te när man håller på med cambridge. 

Nåja, annars då? Jo då precis fusk igen igår men vi skulle fira att min vän har fått nytt jobb. Så jag lagade middag, och så åt jag mest paprika. 

Nåja... igår känns mer befogat än tidigare.
Idag då? Jo förstår ni idag ska jag träffa en vän här om morgonen och sen ska jag hjälpa en annan vän att hitta jobb. Sen blir det yoooga ^^ Mys :)


Mys på er!

Dag 23

Jag har varit VÄRSTA duktig idag! Jag har möblerat om och städat en massa, slängt den där gamla teven som inte fungerade och gjort mig av med en massa annat skräp! Inte så städat just på den här bilden men då här ser det ut i mitt vardagsrum efter ommöbleringen :)
Jag är värsta nöjd!
Och inget fusk på hela dagen! Känner mig värsta nyttig!
OOOH jag har fått reda på värsta grejen! Cambridgekuren har kommit med en gröt med kanel och äppel smak! Underbart! Så nu går jag och väntar på att min konsulent ska köpa in den så att jag kan äta en riktig frukost! 

Vad mer idag? Jaa min kära Taru kom hit med ALL kurslitteratur jag behöver! hur gulligt är inte det då? Nu behöver jag inte tänka på det något mer iaf! 
Dessutom har snälla Hanna hjälpt mig gå och slänga allt skräp! Supernice! Fyra toast!

Usch jag är sjukt kissnödig hela tiden! Det är fan inget kul alltså! Och frusen som fan! Har nu mot kvällningen varit sugen på precis allt! Tror att mitt sockerberoende hatar mig. Men det kan den gott göra!
Nu var jag lite duktig igen och sorterade all min tvätt! Jo för jag har den del.. ni vet alla dom kläderna som man bara använder när det inte finns något annat... dom kläderna tar upp en massa plats och jag har en MASSA såna kläder! Nu är det dags att tvätta och sålla!
Skulle ha tagit mig till konsulenten idag men jag tänkte att jag nog väntar med det till jag kan köpa gröt också :)
Imorgon blir det gymet direkt efter skolan. Lättare att ta sig dit då :) Och så är det inte så mycket folk vid den tiden ^^ Det gillas alltid!
Sen ska jag hem och fortsätta med mina bestyr och rensa garderoben! vi får väl se hur det går med den där planeringen... det brukar inte riktigt bli som jag planerat heh ^^

Nåja nu ska jag sitta här och vänta på att tvätten blir klar och se om det finns något bra på teve. Btw så hittar jag inte min supermysiga jättevarma 2-pac shakur tröja... någon som sett den?
Anybody?
Må gott! ^^

3 veckor idag

Jävla crap skit! Som tidigare nämnt var förra veckan och speciellt helgen ett jävla piss bajs skit! Och idag fick jag veta det! +1,6 kg på vågen gör ingen människa glad. I FETT dessutom! Kommer inte ihåg vad den totala viktökningen låg på och det är nog lika bra. 

Ny vecka och nya tag! Inget fusk idag och jag har faktiskt mått riktigt dåligt, en massa kaffe och te och dåligt om vatten... jag vet.. skyll mig själv..igen. Men men.. det blir bättre. Mår säkert dåligt av socker-bakis efter helgen också.. 
Imorgon är en annan dag! Planerad ommöblering i vardagsrummet känns positivt! Jag behöver få lite ordning! Ska även gå och handla hos konsulenten imorgon så har jag det gjort också!
Till helgen verkar det bli strängnäs marknad och det är ju alltid kul!
Tack till mina fina läsare som stöttar och tröstar! Tack till mina fina vänner R och M som bara finns till. Och sist men inte minst tack till mina fina co-bloggare! Era ord stärker och motiverar!


Näeh...

Faktum är att hela den här veckan har varit lite halvkass.. det eskalerade dock framåt helgen. Jag har fuskat massor och jag känner inte ens att jag har ork att bry mig om det. De senaste två dagarna har jag legat på soffan och ömsom sovit ömsom tittat på tv. Har inte orkat så mycket annat och eftersom katterna pissat ner min säng och jag var tvungen att vänta på tvätttid så har jag inte kunnat sova i sängen heller. 

Det är mycket som inte står rätt till just nu men imorgon är en ny dag. Det är synd att man aldrig kan se framemot helgen bara. Aldrig... Det kommer aldrig något bra ur en helg. Jag önskar att det kunde vara vardagsdag hela tiden. 

Nu gör mitt knä ont också och imorgon är det vägning. Det går säkert jättedåligt.
Ja jo precis, positiva klubben.

En lite halvkass dag idag...

Natten har varit tung, morgonen är tung, jag är tung och huvudet är tungt. Nej absolut inte bakis men bara en dålig dag. Känner för att stoppa i mig precis vad som helst.
Usch!
Man kanske skulle ta sig till gymet och köra tills man stupar? Är det en bra idé?

MER träningsvärk!

Nu har jag varit på yoga med världens bästa Matilda, för alla er som är intresserade så går Matilda på LCHF-diet just nu och skriver en hel del om det i sin blogg.

Jag tänkte skriva om något som jag tycker är fantastiskt lyxigt och något som alla borde prova, nämligen LUSH!
Lush gör tvålar med underbar doft som passa alla olika hudtyper! Mina nya favoriter är rengöringssaltet "ocean salt" och "herbalism" samt tvålen "karma soap". De är verkligen helt galet bra. Om man som jag fortfarande ser ut som en 14-åring i ansiktet och har massa problemhy är ocean salt wonderfull! Det svider, och gör ont, men satan vad fin hy man har efteråt sen också! 
Visst är det dyrt men damn worth it!
Så vad annat idag då?
Jo jag har ju försökt lösa mina ekonomiska problemigheter idag och tycker nog att jag lyckats ganska bra med det. Har haft mitt egna lilla "lyxfällan" idag. Perfekt timing då det var en massa såna där saker som jag kunde säga upp idag. Det var skönt :)
Ska även lösa mina dyra lån med lite hjälp, det blir nice som fan!
Nu ska jag sätta mig och räkna på det här en gång till!
Hur går det för mina fina läsare? Ni är många nu! När tänkte ni säga hej allihopa egentligen? ;)
Må gott! (btw klicka på bilden ;))


Träningsvärk!

Men äntligen lite ro i själen. Tentan är skriven och även om det inte kändes bra så känns det bra att nu kunna gå vidare och fokusera på nästa kurs!

Idag har jag träningsvärk. Var på introduktion till World Class´s gym igår. Satan i gatan vad otränad jag blivit. Jag orkar ju ingenting ^^

Jag känner mig ändå rätt stressad just nu, det är mycket som händer just nu och jag skulle egentligen behöva jobba mer än vad jag gör. Borde kanske göra lite mer reklam för mig själv på arbetsmarknaden. Men det är ju så skönt att inte behöva jobba så mycket. 
Jag menar att slippa känna pressen om att behöva jobba jobba jobba hela tiden för att ha råd att leva är ju hur skönt som helst. Men cambridgekuren är dyr och jag har dessvärre ett ganska  dyrt leverne också... :( Jag måste snart köpa mat för en månad till och mitt toapapper håller på att ta slut så jag måste snart handla också. Och så har jag ju två katter också. Ojojoj... Ångest. Men det löser sig alltid.

RSS 2.0