Underbara läsare!

Hur kan man ha så underbara läsare:
Sandra skrev: Jag har också tappat tron på mig själv just nu, jag vet inte om det har med hösten att göra. Men som sagt i morgon är det måndag & förhoppningsvis orkar vi ta nya tag!

Caroline skrev: Du är jätteduktig! Du fuskar inte utan du unnar dig lite gott ibland :D Det får man! Du kämpar bättre än mig ju!!

Jenny skrev: Hej gumman!! Måste bara få säga en sak; Du är så otroligt stark som orkar!! Du fuskar ibland och ibland går det jättebra med sopporna. Men ändå så fortsätter du och har stark tro (även om det vacklar lite ibland), du går till din konsulent och väger dig, du bloggar och delar med dig. Du skriver när allt känns skit, du skriver när du mår bra, du skriver om fusk och om lyckade dagar! Jag skulle aldrig gå till min konsulent efter fusk och väga mig, jag skulle rulla över på sidan och lägga ned allt! Det är där du är annorlunda och stark - du är ärlig med misstag och orkar kämpa ändå! Därför kommer du att lyckas, därför har du redan lyckats! Fortsätt i samma stil och stor kram!


Jag ska faktiskt i ärlighetens namn dock säga att nu har det inte bara varit unnande utan någon form av maniskt ätande bara för att jag egentligen inte får och det ska det vara slut på!
I ärlighetens namn ska jag också säga att jag hade tänkt skippa gå till konsulenten imorgon för att det är såå pinsamt att komma dit och inte ha gått ner en massa... men bara för att Jenny är så stolt över att jag går dit trots nederlag så måste jag ju gå dit! Vill inte svika er mer! Eller mig själv för den delen! Det är klart att jag ska gå dit!

Ni är så fina allihopa och jag följer er med lika stor spänning som jag följer mig själv. Kanske är det så man måste göra. Kanske man måste gå utanför sig själv och se hur duktig man är för att kunna förstå hur viktigt det är att man fortsätter. Jag borde meditera mer!

Sandra förresten: Hösten är hemsk. Jag fattar inte varför jag skulle ge mig in i det här just egentligen då hösten är min stora svacka! Så jäkla idiotiskt, men jag får se det som en utmaning! Klarar jag det här så klarar jag vad som helst! 

Nehej, nu kanske man skulle försöka göra något vettigt som att hänga tvätt och så där annat viktigt som ingår i det vuxna livet :P
Det är roligt med söndagar!

Tack för att ni läser!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0