Well fusk igen

Shiet ni borde verkligen börja tappa tron på mig nu. 
jag har varit på Strängnäs marknad och sånt, och vi vet ju alla vad som finns på marknader! Och hur svårt det är att äta shakes där. Så det blev korv och langos till lunch och hamburgare till middag.

Men men. Imorgon är det måndag igen och jag MÅSTE skärpa mig!
Annars kommer jag få hålla på i evigheter. 

Annars har jag kommit till insikt med något. Jag älskar mina vänner och den relation vi har. De som är mina vänner idag är människor som alltid kommer finnas runt omkring mig. 
Johannes är min granne och han är ett av skälen till att jag inte kan flytta härifrån. Jag får aldrig en sådan granne igen. Mahulda och A... de är ju liksom bara sig själva och så himla mysiga att åka iväg med och mysa med. Så enkla men ändå så extraordinära. Och förstås min bästaste R. Vad skulle jag göra utan honom?

Men framför allt älskar jag vårat samspel. Hur vi interagerar med varandra och allt bara fungerar så jävla bra!
Det är underbart! Vi är vuxna människor som kan alla gyllene regler och codex och förstår varandra. Det är ingen som blir sur och inte pratar om det, oftast är det inte någon som blir sur. Alla kan ta det mesta med en nypa salt och allting är inte så jävla viktigt. Vi gillar varandra, och läget och vill att läget ska fortsätta. Är det inte det som är vänskap?
Det gör iaf mig lycklig.

Jag vet att jag är lite dålig på att uppdatera men jag känner ju att jag kan ju inte skriva bara för att skriva hela tiden ^^

Ni får som sagt gärna tipsa om ämnen ni vill veta mer om och sånt :)

Kram på er och må gott!

Kommentarer
Postat av: Jenny "Pentan"

Hej gumman!! Måste bara få säga en sak; Du är så otroligt stark som orkar!! Du fuskar ibland och ibland går det jättebra med sopporna. Men ändå så fortsätter du och har stark tro (även om det vacklar lite ibland), du går till din konsulent och väger dig, du bloggar och delar med dig. Du skriver när allt känns skit, du skriver när du mår bra, du skriver om fusk och om lyckade dagar! Jag skulle aldrig gå till min konsulent efter fusk och väga mig, jag skulle rulla över på sidan och lägga ned allt! Det är där du är annorlunda och stark - du är ärlig med misstag och orkar kämpa ändå! Därför kommer du att lyckas, därför har du redan lyckats! Fortsätt i samma stil och stor kram!!

2009-10-11 @ 09:19:29
URL: http://www.nogg.se/minresa
Postat av: caroline

Du är jätteduktig! Du fuskar inte utan du unnar dig lite gott ibland :D Det får man! Du kämpar bättre än mig ju!!

2009-10-11 @ 10:00:40
URL: http://bombshellbaby.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jag har också tappat tron på mig själv just nu, jag vet inte om det har med hösten att göra. Men som sagt i morgon är det måndag & förhoppningsvis orkar vi ta nya tag!

2009-10-11 @ 10:13:46
URL: http://www.ssnadra.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0