Fick ju paket

Ja i måndags fick jag paket, ett så där lagom stort paket som jag väntat lagom mycket på.

Jag hade ju beställt från gymgrossisten förstås. Jag hade dels skickat efter protein och det blev Starnutrition Whey-80 med vaniljsmak.
Den får faktiskt tumme ner. Blandar sig ganska dåligt med mjölken och smaken är... konstig. Plus att den innehåller massor av kalorier (dumt av mig att inte kolla det ordentligt först, jag vet). Den var dock billig, men vill man köpa billigt bra protein då kan man komma till Eskilstuna. Här finns en butik, som jag inte minns vad den heter, som säljer 1 kg högkvalitativt protein för 179 kronor. Han som har butiken har 15 års erfarenhet av kost- och näringstillskott. Blir inge mer skicka efter protein hos gymgrossisten.

Jag skickade också efter en fettförbrännare. Nej, ingen maskin, utan piller. Jag börjar närmligen bli lite desperat och jag tänkte att en liten spark i ändan som hjälp på vägen skadar väl inte.
Jag ratade naturpreparaten. Jag ville ha någonting STARKT (men märket Stacker är jag lite rädd för, och så fanns det en som hette Poison. Om det står gift på det - Drick det inte!) och så fick det ju inte kosta allt för mycket.

Tested Burner var på rea så den fick det bli. Den innehöll något ämne som lät så där lagom farligt också så jag var nöjd. Provade första tabletten ca en timme innan träningen i måndags. När jag hade gått upp för trapporna (två inte så jobbiga trappor) suttit ner och knutit skorna, lindatt händerna och gått på toa var min puls uppe i 140-nånting. :O Blev lite rädd först men det gick bra hela tiden och även om jag hade lätt att komma upp i puls så steg den inte till otäcka höjder vilket kändes bra. Något jag också märkte var att uthålligheten förstärktes och att jag sällan missade slagkombinationer, mer fokuserad helt enkelt. Brände även många fler kalorier än jag brukar. 
När jag kom hem dippade jag som fan dock och det var precis som att all energi tog slut samtidigt. Blev illamående och visste knappt vad jag höll på med. Men så fort jag fick i mig mat klarnade jag upp. Tested Burner får trots den här kraschen tumme upp för jag känner mig klarare i huvudet medan jag tränar, jag förbränner mer och jag känner mig piggare. Mer kan jag inte förvänta mig ^^


Jag beställde också lowcarb-pasta. TUMME NER!! USCH här hade jag hoppats på en middag italiano-style med pasta, tomatsås och kyckling. Uscha nej. Pastan smakade allt utom pasta men framförallt var den torr och smulade sönder i munnen. Liksom inte al dente utan al äckligt!


Två misslyckade saker känns ju lite tråkigt men c'est la vie!
Nu ska jag hoppa ut på morgonpromenad och handla lite frukost ^^
Igår invigdes de nya joggingskorna, underbara skor! De ska jag ha på mig idag igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0