Säsong!

Nu i februari, eller ja egentligen hela vintern men det är nu de säljs överallt, är det säsong för en av min favoritfrukter!
Bloodapelsin!


Istället för att dricka juice med en massa kolhydrater och andra saker som jag inte vill ha i maten äter jag en apelsin varje morgon. Och just nu gottar jag mig i blodapelsinen ^^
Som alla citrusar är även blodapelsinen full med c-vitamin, och det får jag i mig flera hundra gånger det rekommenderade dagliga intaget varje dag, men det gör inget. Jag har kommit fram till att jag nog kissar helt ren c-vitamin.
Jag tycker blodapelsinen är lite godare, lite fräschare och helt enkelt lite bättre än den apelsin som inte blivit slaktad... (ehe) och igår när jag var på ica hade de en påse blodapelsiner för en 10! Awesome!
Så spring och köp en blodapelsin!

Kommentarer
Postat av: josefin - följ mitt nya liv 2011

sv: tack vad gullig du är <3

2011-02-15 @ 12:45:55
URL: http://sameoldstories.blogg.se/
Postat av: Danielle

Håller med! Smaskar blodapelsiner här hemma också, supergoda!!

2011-02-15 @ 19:21:40
URL: http://grammet.blogg.se/
Postat av: Katta

Knysan!!!!!!! JAG VET!!!!!!!!! Men när jag inte får skriva om det jag verkligen vill skriva om så blir jag ledsen och tappar motivation! GE MIG TIPS?!?!?! Vad kan ajg skriva om :D?! haha KRAM!

2011-02-15 @ 21:54:56
URL: http://kattasfett.se
Postat av: Robine

SV: Absolut behövs varningar men de ska också vara befogade. I Hamles fall t.ex. var de inte det!

Sen får man som sagt inte använda BMI-räkning på barn.

Mitt BMI låg på överviktig när jag gick på gymnasiet men inte sjutton var jag överviktig om jag tittar tillbaka på bilder och de klädstorlekarna jag hade.

BMI fick mig dock att tro att jag var tjock vilket gjorde att jag inte åt huvudmålen. Detta ledde i sin tur till kvälls- och nattätning och POFF så vägde jag 113 kilo.

Hade jag inte fått berättat för mig att jag var tjock och skulle passa mig hade jag troligtvis inte blivit fet tillslut eftersom mitt ätande tillslut blev ett trotsbeteende - Jag får visst äta!!Övervikt bör mätas på andra sätt än BMI och det är det inlägget och artikeln handlar om.

2011-02-16 @ 10:32:08
URL: http://www.varstafeta.shapemeup.se
Postat av: suzan

Fan, jag ska nog göra det! =)

2011-02-16 @ 16:07:25
URL: http://www.ettdussinpannor.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0