Dag två...

Jag gillar inte den här fredagen... jag mår ta mig tusan inget bra.... huvudet känns tungt och gör ont och inte fick jag någon hjälp alls av vårdcentralen: "tryckutjämna!"... jaaa men idioter det fungerar ju inte det gör det bara värre!

Så jag känner mig liten och miserabel idag och har ingen lust med någonting. Självklart med den här olusten kommer även suget efter allt som jag inte får äta... men som tur är är jag pank så jag satsar nog på att röka en massa idag istället och bara ligga på min soffa hela dagen och hoppas på det bästa. Kanske sova en massa för jag känner mig löjligt trött.
Kan ju ha den oturen att jag är på väg att bli sjuk... bara för att jag häromdagen stod och sa att jag gärna skulle villja bli så där riktigt sjuk... men det vill jag ju inte och det har jag ju inte tid för...

Så vem kommer och klappar mig på huvudet och säger snälla saker till mig och hämtar vatten åt mig? 

Må gott!

Kommentarer
Postat av: Jenny "Pentan"

Men hallå stumpan!! Inte gå och bli sjuk nu... vad tråkigt för dig. kramar om och springer och hämtar vatten Jäkla skitvården - jag har varit yr och haft yrsel i över 2 veckor - de gör inget heller... Hoppas du får en toppenhelg!!!

2009-11-20 @ 11:28:02
URL: http://www.nogg.se/minresa

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0