Åååh!

Det är typ såå himla tråkigt att inte kunna motionera... man tappar ju lusten till allt. Det är skinande sol ute nu och även om jag faktiskt ska ut i solen sen så har jag ingen större lust... jag vill bara sitta inne i min soffa och titta på Bleach hela dagen... :(

Jag vill gå ut och gå.. långt.... men dumfoten gör ont. Och inte har svullnaden lagt sig än heller. Bleh.

Jaa idag är jag lite bitter men jag tycker att det är himlarns typiskt att bara för att jag precis kommit igång med träning och allt så ska jag helt plötsligt inte få träna. Grr!!

Jag har iaf beställt en bok som ska hjälpa mig med motivation och allt. Keri Glassman som jobbar som typ dietist eller något sånt på CBS har skrivit "The O2-diet" läste om det i senaste topphälsa, och det är nog en diet som skulle passa mig. Jag som ändå hade tänkt bli vegeterian... jag kan vara frukt- och nöterian ett tag utan problem :)

Jag ska ge er lite mer insight på vad det hela handlar om. Under tiden ni väntar på att jag ska få, och läsa boken så kan ni kolla lite på Keri´s hemsida: http://www.nutritiouslife.com

Och jag väntar fortfarande på min Vaio... jag vill ha den nu, nu, NU!

Så rackarns typiskt!

Jaa här försöker man vara lite aktiv och blir så glad när storebror ringer och frågar om jag ska med och spela brännboll! Askul! Hatade det i skolan nu älskar jag det! Det är rackarns kul och vi hade trevligt allihopa (även de som inte riktigt hajade att man spelar för att ha kul, inte för att vinna ;)) Och jag slog vääärsta slaget (okej så bra var det inte) men jag hann till första basen! Sen var det brors tur.. han slag var bara lite bättre än mitt (massor) men vi kom till andra basen båda två.. näste man och så skulle jag springa fastän jag egentligen inte riktigt hann och kutade allt vad jag bara kunde... men så där... mitt i vägen... mitt i mitt steg... ligger den förödande ölburken. Förövrigt kan jag härmed ge förklaring till varför man inte ska förtära alkohol och sporta samtidigt. Jag kliver RAKT på ölburken.. med alla mina dryga 110 kg rakt på foten.. som totalviker sig.....

Efter en kväll och natt av vånda blir jag rädd att något är trasigt och åker upp till akuten där de efter bara 2 timmar (inkl. röntgen) kunde fastställa att jag har en grov stukning... men ingen fraktur... så här sitter jag, med lindad fot och kryckor som står i hallen och är lite ledsen över att jag inte kommer kunna hoppa rep eller motionera på ett vettigt sätt på några veckor... hm.. motgångar..
Och så ska jag ju på värsta spelningen ikväll... har redan varnat alla som ska dit att jag ska svänga med mina kryckor hela kvällen oavsett jhur jävla kukont det gör. 

Nåja... jag får vara glad att jag slipper gips... även om det hade varit lite coolt, jag har aldrig brutit något i hela mitt liv och då tycker jag att det räcker med att bryta något litet ben i foten som upplevelse av det fenomenet.

Nu ska jag  fösröka titta på säsong tre av The Big Bang Theory innan det är dags att supa sig full inför kvällen ;) Kryckor och alkohol är bra har jag hört!

Må gott med er! Och glöm inte: Don´t drink and play brännboll!

Handlingar får konsekvenser, det är helt klart!

Japp! Och då får man skylla sig själv! På vilket sätt det än är! 

Här har ni min matdagbok för igår:

Frukost: Grapefrukt
Lunch: Två stycken smörgåsar med creamcheese och sallad, den ena med gurka och den andra med avokado

Mellis: Blev en liten glass där

Men det är nu det blir fel ju...
Middag: Pasta sallad med kalkon och vitlöksdressing

Utöver: En liten chokladkaka och en påse svenska lantchips... -.- ÅÅÅÅH Varför?
Känner mig bara flottig och äcklig nu!
Och på vågen stod det ju självklart 111.0 i morse bara för det! Sugigt! Men man lär av sina misstag. Eller? Nåja jag ska iaf till gymmet idag så jag får väl pressa extra hårt för att bränna av de där 1500 kalorierna -.- Vet ni hur svårt det är att bränna bort 1500 kcal?..... Galet. Men jag får försöka.

Sen kommer vi ju till nästa problem... jag har ont.... helt galet ont!! Mina stackars innerlår håller på att ta död på mig! Alltså på riktigt jag har inte haft så här ont någonstans pga träning på aaslänge! Snacka om att hitta sin weak-spot! Plus att jag tror att jag sträckt högervaden på min hoppenad igår :/ Men det gör inte lika ont.

Ooooch så inte nog med det så är jag lycklig över att kunna säga att jag hann med solen igår... synd bara att jag tycker det är obekvämt och tråkigt att ligga på rygg så jag låg på mage... från klockan 1 till klockan fem... i princip BARA PÅ MAGE....... Jag ser ut som en kräfta på ryggen.... Det gör ont som fa-an! Inte på topp idag kan jag säga!

Men jag ska bita ihop och ta en promenad ner på stan om en stund för att möta F och R och gå och köpa biljetter till Tung Gunget på lördag då Kapten Röd, Governor Andy OCH General Knas spelar på Raw här i Eskilstuna! Det borde ni gå på alla ni som liksom jag ska till Ööööland en specifik helg i Juli ;)

Sen är det gymmet om Herr Ro får för sig att dyka upp idag, annars tar jag nog en lång promenad istället...

Jag har bara ett riktigt stort problem:

Hur ska jag få på mig BH:n? :/


Kul med resultat på en gång!

Igår vägde jag 110-nånting... det var ju inte kul...;( ... men idag väger jag 109,7 :) Dvs inte 110-nånting :) Och det är ju lite roligare :)

Jag kör hårt med mig själv just nu, kanske lite hårdare än vad man egentligen borde göra. Men nej nej! Jag svälter mig inte och jag känner ju inte att jag mår dåligt, men jag shockar min kropp ganska ordentligt. Har inte tränat på ett tag nu men nu går jag fullt ut och kör minst ett konditionspass varje dag i form av en svettig promenad. Ska strax hoppa ut med mitt hopprep i en halvtimme.

Visste ni att 10 min hoppande med hopprep motsvarar 1,6 km joggingrunda :) Det tycker jag är bra för mitt knä vill inte springa, det vill hoppa! Det har även bevisats att eftersom man tar emot tyngden med båda benen på samma gång och inte med ett ben i taget (som vid löpning) så sliter det mindre på knän och andra leder som kan vara skadade sen innan hos oss lite större personer. Allt detta läste jag i förra numret av topp hälsa och kände mig duktig då jag i förrgår köpte ett hopprep! Fan jag fattar inte hur man när man var liten kunde hoppa i timmar efter timmar... det är ju helt galet jobbigt!
Så ut och hoppa med er tjockisar ;)

Idag står först hoppenad (hoppande promenad, förstås mitt eget påfund, jag kom på det nyss, mycket innovativt!) och sedan blir det nog ett par glas vatten hemma hos min mamma sedan ska jag hem och tvätta och beställa en Sony Vaio  VPCeb1j1e/wi - ja just ja... en sån ja, den vita! Sen blir det nog några timmar i solen för mig... Om den inte hinner gå i moln dvs... IGEN! Men jag lyckades bränna mig på ryggen igår! Jag är nöjd :)

Vad ska ni göra idag? ;)
Må gott!

Jag är käääzz!

Men nu ska vi väl få lite ruljans nu när jag har NOTHING but time ;)


Jag är igång med allt igen! Flytten är klar, skolan är klar (för sommaren) och jag är färdig att börja tänka på mig själv igen! 
Gymmandet är igång igen också! I like it! Det ömmar i hela kroppen och jag mår så bra! I måndags blev det först en timmes promenad och sen styrkepass med min vän Ro och idag gick jag ner ensam och slog skiten ur en sandsäck, det tyckte jag var roligt ^^

Älskar min nya lägenhet, den ligger så himla bra till! Det är lagom långt att gå överallt och jag får loov att röra på mig, framförallt för att jag numer är för snål och för miljömedveten för att ta bussen när det är gångavstånd inom 10 min. (Det var jag inte förr, men då hade jag också busskort). 

Jag har dock inte riktigt bestämt mig för hur jag ska äta... ska jag räkna kalorier eller kanske köra LCHF? Kanske GI? Alltså ingen låter ju vettig i mina öron och jag vill inte köra cambridge under sommaren.. det är ju helt galet tråkigt!  Så vad gör man? Har ni några tips?

Jag shoppade loss lite igår och köpte nya träningskläder, ett hopprep och ett par alldeles egna boxhandskar, det tyckte jag var vääärt som fan! Det blir alltid lite roligare om man känner sig snygg på gymmet också!

En huvudtanke med dagen är denna "Fett? Fett snygg!"... jag vet inte riktigt varför men jag känner mig snygg idag, har till och med vågat mig ut i trädgården i bara bikini och solat!! :O Men sen gick solen i moln och det blev kallt!
Jag inspirerar mig själv med tidningar, igår fick jag en tränings- och fitnesstidning där jag handlade boxhandskarna och idag blev jag tvungen att köpa allt om hälsa :) Galet bra!
Tänkte jag åtminstone skulle börja föra någon form av matdagbok här.

(Jaaa jag har sagt det förr och det har misslyckats men bare with me!)
Idag:

1 st. Grapefrukt

4 st pannkakor med drottningsylt och keso

Till middag hoppas jag på att det blir lite fisk och potatis (crappy-doo jag glömde köpa min supergoda sås!!)
Isf blir det 1 laxfilé och ca 200g färskpotatis

och så ska jag få lite cashewnötter som jag köpt till filmen ikväll :)


Vad gör ni nu för tiden? Varför hör ni aldrig av er? Det var alldeles för länge sen vi sågs ;)

Är ni ens kvar? Ni som läste? Hallå?







RSS 2.0