Snart är det Jul!

Och därför tar jag lite semester från bloggandet som ni säkert upptäckt vid det här laget :)

Har även tagit semester från cambridgen och nästa vecka har jag semester från skola också, däremot hoppas jag på lite jobb :) Det är alltid trevligt :)


Hoppas att ni har en supermysig jul! Och glöm inte bort att följa mig efter nyår då jag är tillbaka :)

Tilldess: God Jul och gott nytt år :)

Dag 20

Jaha.... en massa fusk i helgen i form av lite choklad men framförallt mat. Och chailatte.... det är ju min julgrej... så några såna har det blivit också. Men nu är det slut. Iaf till helgen igen då jag ska åka till Norge och gå på min brorsdotter Olivias dop, jaa juste jag är faster jag ^^ 

Har inte träffat henne än heller så det ska bli mysigt :)
Jag och mina föräldrar ska bo på hotell och jag säger ALDRIG nej till hotellfrukost! Sorry! Men jag sover på hotell alldeles för sällan för att skippa hotellfrukosten när det bjuds!
Annars har jag haft en del problematiskaproblem under helgen och förra veckan varför det inte blivit så mycket skrivande här. Jag vill inte lämna ut för mycket om mig själv och ska jag skriva så har jag en tendens att hälla ur mig allt. Men så här på tisdagen känns det lite bättre.
Tentan i fredags gick bra, däremot hemtentan som jag lämnade in igår var nog under all kritik -.- Men den får jag ju komplettera sen iaf så :)
Ikväll är jag bjuden på adventsmys hos världens bästa Lotta och imorgon blir det troligen pepparkaksbak med Fia och kidsen! Och jag tycker förstås bara att det är kul för att jag får leka med ungarna... sen att jag inte bakat pepparkakor på hundra år har förstås ingenting med saken att göra. Ska försöka hålla mig ifrån att äta deg ;)

Jag tänkte även ställa mig och baka lite nyttigt julbröd inför min paus snart. Hittade ett bröd med kanel och aprikoser och mandlar som verkade jättegott!
HÄR har ni det.


Idag blev jag väckt av tre söta sotare som skulle sota... hihi. Fast jag vaknade mest och var arg eftersom klockan då var typ halv tio.... jag skulle ju börja skolan kvart över nio... suck... Samtidigt lite skönt. Då hinner jag träna lite och så idag! Det blir DDR för hela slanten eftersom det inte blev någon yoga i torsdags och ingen t-box i söndags och så blir det ju ingen t-box idag heller eftersom vi ska till fina Lotta ikväll.
En liten parantes: Vem släppte in backyard babies på nyhetsmorgon? Vems idé var det? Vem ska jag slå in näsbenet på för att denne ska förstå att man inte vill lyssna på backyard babies, och att man SPECIELLT inte vill lyssna på backyard babies klockan 5 i tio på morgonen. Någon borde få sparken.
Så nu fick jag det sagt också.
Hm... så vad mer? Det är nog inte så mycket mer.

Må gott med er!

Dag 15

En tuff dag till igår och idag står vågen på 104,8 så dvs upp 0,5 sen igår. Känns okej. När jag hade pluggat klart och bråkat hela dagen och stått ut med en huvudvärk som inte var från denna värld tog jag tag i min vän och sa "jag vill sätta mig någonstans och ta det lugnt, och i lugn och ro äta middag!". Så snäll som min vän Mahulda är så nickade hon och sa "vad är du sugen på då hjärtat?".

Mot thai classic blev det! Och deras Julmiddag. En tre rätters middag med aperitif. Vi började med att äta upp räkchipsen som stod på bordet sen Martini bianco som fördrink, tigerräkor i vitlökssmör och sallad till förrätt, oxfilé med vitlök och peppar med ris till till varmrätt, och sedan kokosbanan och glass till efterätt och så avslutade vi med lite te respektive kaffe. Mysigt som fan då det var väldigt länge sen som jag och Mahulda gjorde något sådant tillsammans bara hon och jag. Skönt att sitta och bli servad maten också. Huvudvärken, plugget och alla problem fanns inte medan vi satt där, det var VÄLDIGT behövligt att få sitta ner och äta på det där sättet. Som det är just nu springer jag bara runt och stressar hela tiden.

Jag häller i mig frukost, jäktar till skolan, häller i mig lunch på rasten, jäktar in, iväg och tränar, jäktar hem för att duscha, häller i mig middag, somnar på soffan, häller i mig frukost, jäktar iväg för att plugga, häller i mig lunch, fortsätter plugga, jäktar iväg för att hinna med ett privatliv också, häller i mig middag, försöker få lite "me-time" och somnar sedan ganska snart.

Det är en oändlig stress hela tiden så här i tentatider. Så min middag igår var helt otrolligt välbehövlig. Visst jag hade egentligen inte råd med den, och nej jag ska definitivt inte dricka alkohol, och jag ska ju inte äta. Men damnit! Det här var spa för mitt sinne! Jag känner mig nästan lite gråtmild för att det var så skönt att få andas ut på det där sättet!

Tack Mahulda för en jättetrevlig kväll!
Hoppas idag blir en bra dag, även om den ifrån mitt fönster ser lite mörk ut...

Dag 14

Vågen stod idag på 104,3 kg så -0,6 sen igår :) Totalt 8,9 kg som är borta nu :)






T-box igår och det känns idag, helt galen träning, och jag lovade min sparrpartner att jag skulle gå på det på söndag också... ugg... Nåja det blir säkert bra.

I övrigt verkar inte detta bli en bättre dag. Jag ska plugga och träffa F iofs, och det är ju kul. Men det verkar inte bli jättemycket bättre än igår ändå. 
Och vad kan jag göra mer än att hålla ut?


Byter ämne..
Pentan! Jag drömde om dig inatt! Jag drömde att jag kom och hälsade på dig och din familj, och ni bodde i ett jättefint hus med en jättefin trädgård. Och du visste inte att jag skulle komma. Och din man var min jääättesnygga föreläsare i personlighetspsykologi. 
Du och jag satt och pratade en massa... minns inte om vad :) Men det var kul :)


Nåja...
Jag har nog lite må gott i mig och lite solsken att skicka...

Bla...

Ungefär så här känner jag inför den här dagen:

Life is just bla, bla, bla....
You hope for bla, and sometimes you find it, but mostly it's bla. And waiting for bla. And hoping you were right about the blas you made, and then just when you think you just got the whole bla damn thing figured it out, and you surrounded by the ones you bla... death shows up. And.... bla, bla, bla.



Så jag tänker krypa ner i min soffa och glömma bort den här dagen.
Inget har blivit ätet som inte ätas bör, jag har tränat och pluggat, jag är färdig nu.
Nej inte ens må gott!! Och jag har inget ljus att skicka.

Dag 13

Usch nu börjar jag känna mig stressad inför tentan på fredag. Drömde mardrömmar om att den var imorgon istället. Usch usch usch!
Det borde vara olagligt att plugga om man blir så här stressad av det.
Som vanligt är jag förstås också ute i sista minuten.

Idag stod vågen på 105,1 så en viktminskning på 0,4 sen igår. Och en total på 8,1





Bara 0,1 kvar till precis 30 kg till slutmål! *hoppar och studsar* Det ska bli så spännande ^_^ Kan inte tänka mig mig som en som väger 75 kg ^_^
Och förstås, bara 5,2 kg kvar till första målet :) Underbart!
Jag borde hinna nå det innan jag slutar över jul och nyår.
Det blir en fin julklapp ^^



På tal om julklappar så började jag göra fina tvålar igår :
Jag ska göra fler, och så ska jag köpa fint papper att slå in dem i också :)
Julpyssel ^_^



Idag är det plugg för hela slanten som gäller, och sen senare är det T-box. Sedan blir det nog ett bad och hopp i säng så jag kan börja plugga tidigt imorgon innan Fia kommer :)

Verkar som att solen tänkte titta fram här idag också. Så jag skickar er en massa ljus och en massa kärlek!
Må gott allihopa!

RSS 2.0