Get up offa that thing!

And dance til' you feel better!

Godmorgon mina kära läsare, (ja jo för mig är det morgon ;)) välkommen till en solig dag!

Dra upp volymen och dra igång den här låten:Idag vaknade jag av ett samtal från Diana ^^ Hon har tydligen stora planer för mig och jag tänker rida på ännu en räkmacka (som jag ändå är sjukt tacksam för!!) och låta allting hända! Diana är en duktig företagare och om det är någon jag kan lära mig av så är det henne så jag tänker suga åt mig allting som jag bara kan! Jag är väldigt lycklig!

SÅ KOM IGEN NU! GET UP OFFA THAT THING AND SHAKE TIL' YOU FEEL BETTER!! ;)

Kommentarer
Postat av: josefin - följ mitt nya liv 2011

sv: åh tack gulliga du!! behöver höra sånt <3 har bara fått massa kritik för att jag "äter ju naturgodis och glass och pommes". för mig är det sjukt jobbigt att sluta med saker jag älskar, och att jag klarat att ta bort vanligt godis, chips, ostbågar och sånt gott är en sensation för mig!

2011-03-12 @ 14:53:04
URL: http://sameoldstories.blogg.se/
Postat av: josefin - följ mitt nya liv 2011

sv: jag tror snarare att barnen var giriga :P

har svårt att tro på massa sånadär tester.

dessutom går det ju knappast jättebra för mig när jag inte har belöningar, så jag kan ju likagärna testa att ha det så får vi se om det går bättre då. kan knappast gå sämre. dessutom tycker jag ju redan att det är skittråkigt att försöka gå ner i vikt, så att jag får belöningar är bara bra, och sen när jag har fått alla belöningar har jag också uppnått mitt mål, så då spelar det ju ingen roll, för då behöver jag inte göra det längre!

2011-03-13 @ 14:33:01
URL: http://sameoldstories.blogg.se/
Postat av: Robine

http://newchinatrading.se/Finns en butik i E-tuna som säljer samma kalorifria nudlar som vi har här. Spana in vettja! :)

2011-03-13 @ 18:34:35
URL: http://www.varstafeta.shapemeup.se
Postat av: josefin - följ mitt nya liv 2011

sv: jaa okej :) jo men det kan säkert gå åt båda hållen, men så är det ju med det mesta :) antingen funkar det, eller så funkar det inte :)haft en trevlig helg? =) <3

2011-03-13 @ 23:34:09
URL: http://sameoldstories.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0