Fylld kyl!

Äntligen har jag en hel massa mat hemma. Känns bra, och lite mysigt också. Igår ställde jag mig och gjorde en helt fantastisk linsgryta som sedan resulterade i 9 matlådor som preeciiis fick plats i min pyttelilliga frys. 

Några undrar om vad jag ska ha för diet nu. Jag kommer inte ha några restriktioner egentligen. För min egen skull ska jag försöka hålla kolhydratintaget nere, speciellt nu i början eftersom jag SÅ lätt bygger upp ett sockerberoende. Men personligen tror jag inte på LCHF-dieten då jag inte ser det vettiga i att stoppa i sig så mycket fett som man gör i den dieten. Dessutom ÄLSKAR jag frukt. Jag tänker aldrig mer tacka nej till ett äpple eller så! Det har känts SÅ himla töntigt nu när jag gått på cambridge att inte få äta frukt! Det mest naturliga godis som finns liksom.


Jag kommer hålla en ganska proteinrik kost, mycket fisk och kyckling, men eftersom jag är som jag är så blir det inte speciellt mycket rött kött. Jag är (uppenbarligen) inte vegeterian men jag känner verkligen att rött kött inte är bra för mig och mår ofta ganska dåligt efter jag ätit det. Men jag är ingen absolutist. Ibland slinker en biff ner och jag har renfärs i kylen. Fläskfärs kommer inte in i mitt hem. Inget fläsk alls för den delen. Möjligtvis om jag mot förmodan äter en korv. Bleh!

Annars finns detta i mitt hem som favoriter: bönor av olika sort, linser, frysta grönsaker, hajmalfilé, lax, kyckling, kesella (i mängder), keso, minimjölk, naturell yoghurt, makrill i tomatsås, lembasbröd, philadelphiaost, honung och en hel del frukt och nötter. Det här kan jag leva på ett bra tag :) Som ni ser är det inte mycket kolhydrater men de finns där ett par stycken. :)


Jag fick också frågan om jag hunnit fundera över och ta in resan som jag har gjort. Svar: Nej inte alls. Jag har så mycket på gång just nu och jag känner inte alls att jag är färdig. Jag väger fortfarande över 90 kg och jag kommer inte känna mig ens på väg förrän jag nått åtminstone 85 kg. Jag kan leva med att väga 85 kg nu eftersom jag har byggt så mycket muskler, men det skulle vara fint att åtminstone ligga runt 80 kg. 
Den omställning och förändring jag gjort i min vardag känns naturlig för mig och jag saknar inte mitt gamla liv alls. Det livet kändes jobbigt och ofullständigt. Medan livet jag har nu känns mer rätt. Jag är på väg till ett yrke som jag VILL ha, något som jag VILL göra och det beror på resan. Jag känner mig lättare och snyggare än jag någonsin gjort. Allting liksom faller på plats och jag vågar inte släppa det här för fem öre! Jag mår fruktansvärt bra av att veta att jag inspirerar människor och får dem att vilja kämpa mer för sin egen skull!

Mitt nya liv är lite bättre, lite mer hälsosamt och lite mer så som en KnYs liv ska vara :)

Gammalt:Nytt:
I aint never going back!

Kommentarer
Postat av: katarina

Men fy jävlar vad grym du är snygg kny!!!!! På riktigt fett jävla grym!!!!!!!!!! <3 KRAM

2011-02-02 @ 14:50:13
URL: http://kattasfett.blogg.se/
Postat av: Katarina

Wow! Är det ens möjligt liksom? Grym skillnad :)

2011-02-15 @ 11:53:44
URL: http://koolakattis.blogg.se/
Postat av: Fia!

HEEEJA JOY! Hur bra är inte du liksom?!?!!

2011-02-15 @ 15:49:44
Postat av: Danielle

Modigt av dig att lägga upp bilder på hur du såg ut innan! Och jättebra jobbat!!!Hejja hejja!

2011-02-18 @ 11:59:50
URL: http://grammet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0