Löpträning vecka 1 dag 1

Okej, jag tänkte att jag skulle göra så här: jag registrerar varje måndag hur löppasset kändes, på så vis kanske jag kan se någon form av förbättring vartefter veckorna går.

Idag började med en snabb powerwalk som uppvärmning. Jag gick ner mot djurgården och upp för den låånga backen utan att sänka farten. Blev ett bra flås. Kändes långväga att det är meningen att jag ska springa uppför den backen om ca 9 veckor. Efter backen började jag springa. Började med nedförsbacke, vilket var noga uträknat av mig, och de första 3 minutrarna kändes riktigt bra! Jag hade bra rytm och bra andning. Den första gå-minuten gick dock alldeles för snabbt och snart var den kommande jogginintervallen igång, denna inte alls lika lätt. Stannade 10 sekunder innan det var meningen och trodde jag skulle kräkas, men tvingade benen att fortsätta röra sig i en minut, det blev promenadminuten det. Var på väg att ge upp men tvingade mig själv att jogga hem, vilket visade sig vara ganska precis 3 minuter. Panikade mig in i tron om att jag skulle dö.. fick dåligt med luft och en huvudvärk sa pangbom när klev innanför dörren. 

Vilken tur att det här är dag ett. Förhoppningsvis blir det bara enklare nu... (sade hon i hopp om att hon kan lura sig själv) ^^
Känner mig stolt över att jag fortsatte trots att jag trodde att jag skulle dö. Och känner mig inte aspepp inför att göra samma sak på torsdag, fast fyra gånger. Men det kommer gå det också. Det är bara att göra´t så är det!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Tufft som fan! Du är så jävla bra gumman!

2011-04-11 @ 10:32:51
URL: http://www.ssnadra.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0