Grötfrukost

Okej... BLÄ!

Jag provade cambridges gröt för lite drygt ett år sedan och den smakade inte bra. Men jag blandade den fel så jag tänkte att det kunde vara orsaken. Igår köpte jag en påse till för att göra om och göra rätt. Så när jag gick upp så såg jag framemot en grötfrukost. Känns ju ändå lite mer som mat än en kall shake 3 ggr/dag. Men usch och fy och blä! Det är egentligen ingen fel på smaken, men jag klarar helt enkelt inte av någon av cambridges soppor eller shakes som har frön eller liknande i sig. Går inte. Det blir som klumpar. Gröten ska för all del vara lite klimpig, gröt är ju sådan, men det är någonting som gör att jag mår illa när den inte är slät, eller för söt. Gröten var också ganska söt.

Oh well jag får hålla mig till mina kakao-mint.


Så är ni nyfikna på mina mått? Det är inte jag haha ;) Men jag ska publicera dem ändå tänkte jag :)

Ska bli skönt när de där börjar minska. Nästa mått blir om ca 2 veckor då min konsulent är tillbaka också :)

Må gott ;)

Kommentarer
Postat av: Jenny

Vad duktig du är gumman! Snart är måtten mycket mindre och det är så jäkla underbart!! Ang sopporna så köpte jag dem oxå för typ 1 år sen, höll på att spy av dem!! Grrr... Men nu gillar jag dem, skönt med något rykande varmt att äta - ja för den är ju så seg och klimpig att man äter den. Men jag tycker den är ganska ok nu! Ha en bra dag!

2010-10-20 @ 12:53:29
URL: http://www.nogg.se/minresa
Postat av: Sara

Kakaominten är ju Jennys favorit också! :-) Nästan så jag vill prova den... Kanske ska kontakta en konsulent, har en på min gata faktiskt! :-)

2010-10-20 @ 22:29:50
URL: http://sarasxtravaganzaliv.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0