Dag 24

Hejsan svejsan och sånt!
Usch de senaste dagarna har varit jobbiga för mig. Jag har inte orkat eller velat göra någonting. Alltså så här va: Till och med att blanda min shake har varit jobbigt! Dåligt med pengar och dåligt om koll gör mig ledsen. Och när jag blir ledsen blir jag apatisk och vill ingenting!
Trodde måndagen skulle vara min räddning med besked från csn men ICKE! Bah! Och så ringer jag dem idag och allt hon behöver göra är att trycka på en knapp så är min ansökan beviljad... ändå har det tagit dem sen i fredags...
Får pengar på fredag nu iaf och det känns ju bra med lite extra cash den här månaden. Som TROTS både csn och lön har varit den fattigaste månaden hittills... Nu måste jag bara komma på hur jag ska få tag i cigg innan fredag för de tog nämligen just slut!

Igår var nog den sämsta dagen hittills. Jag åt ris och kokt fisk till lunch... bara det. Inget annt för det var det enda jag hade hemma. På kvällen ville jag inte äta samma sak igen och blev nästan ledsen av tanken på att jag kanske måste göra det. Men bästaste Matilda räddade mig med pannkakor! She´s like the greatest ever!
Idag är det nytt försök på sopporna. Jag har lite ångest över att jag inte börjat träna än, men de har gjort om träningsschemat så det passar inte riktigt mig nu. Men jag ska försöka anpassa mig. 

Idag har det varit skola och det sista seminariet. Känns bra för nu har jag över en vecka på mig att plugga inför tentan nästa fredag. Det här känns som en väldigt lätt kurs! Känns bra!!
Tanken går till min lilla vän Sandra idag och jag skickar hela tiden en massa positiv energi åt henne för att hon ska klara den här dagen så bra som möjligt (GAMBATE NE!!)
Nu är det snart dags för den andra shaken. Och jag ska nog slänga i tvätt i maskinen och känna att jag gör någon nytta. Kanske är det dags för lite städning också. Skulle vara nice att känna att hemmet är fräscht ikväll, ta ett bad och njuta av att sova i min nybäddade säng på min lediga dag imorgon i väntan på csn på fredag. Hoppas de kommer tidigare. Men troligen inte :P


Jag mår bra idag! Välkommen in i mitt rosa fluff!
;)
Må gott :)
OH OH! förresten!! Kolla vilka aaasschyssta dojjor jag beställt från have2have.se
Dom här beiga kommer bli mina wonders!
Dom övre är egentligen Matildas påfund, men de var så mysiga så jag måste också beställa ett par ;)

Kolla in have2haves rea btw! It´s the shizznizzle!
Må gott, man gör det av att shoppa ;)

Kommentarer
Postat av: Jenny

Baby du fixar detta - du fixar allt. Bara du vill!! Vill du gå på soppr? Vill du gå ned i vikt? Ta och ladda om, allt har sin tid. Stressa inte! Tror på dig. Kram

2010-02-03 @ 13:33:25
URL: http://www.nogg.se/minresa
Postat av: Sandra

Din positiva energi hjälpte mig verkligen idag! TACK! Det var verkligen jobbigt, men jag tog mig igenom det. KRAM

2010-02-03 @ 23:11:13
URL: http://www.ssnadra.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0