Man blir glad!
Hon blev kär och fick sig ett lite mer strukturerat liv med sin son och sin pojkvän. Och se så bra det gick! Är så himla glad för hennes skull och hon är så fin!
Man blir glad och inspirerad så jag kände att jag var tvungen att dela med mig av detta med er :)
Till Tanten: Det är ju lite grann en fråga om vilket sorts fett också, och självklart vilken del på djuren man äter :) Överlag så skulle jag nog inte säga att de som äter fläsk är väldigt mycket mer ohälsosamma än de som bara lever på nötkött, vitt kött är ju att föredra :) Däremot kan du aldrig klassa fläsk som vitt kött :)
Och receptet var underbart! Må gott!
hej! tack för kommentaren! jo. jag har läst att alli kan vara lite vanskligt att hantera om man inte har kontroll över kosten. men jag tänkte jag skulle läsa på lite mer om det, och sen skriva vad jag bestämt mig för. för vem letar inte efter genvägar? fin blogg förresten!
Hi hi, med risk för att vara tjatig ;) Jag envisas med att just fläskfilé INTE är fett! Man kan aldrig jämföra den delen av grisen med fläsk i övrigt. Jag lägger in ett klipp här nedan, som visar hur lite fett den innehåller per 100 gr. Jag vill gärna "slå ett slag" för just fläskfilén, som du märker. Jag lade även in kycklingfilé så att ni alla har att jämföra med. Varför tjatar jag så om detta då?
Jo, under alla olika bantningar jag provat, blir det alltid tjatigt till slut, med menyn. Och jag tycker det vore synd, att missa en bra produkt, bara för att man tror att den är för fet. Den går att variera i en massa olika varianter och är därför ett bra alternativ, tycker jag. Men det är klart, alla har ju rätt att tycka som de vill. Absolut. Så nu slutar jag tjafsa om den. Case closed.
Lycka till med Camebridgemetoden förresten. Brorsan gick ner 25 kilo! Jag klarade det inte alls.
Gris filé (Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas, version 04.1)
Energi: 106.7kcal/446.4kJ
Vatten: 75.5g
Protein: 20.6g
Fett: 2.6g varav mättat: 0.95g, enkelomättat: 1.16g, fleromättat: 0.25g, kolesterol: 50mg
Kolhydrater: 0g, varav sockerarter: 0g
Fibrer: 0g
Vattenlösl. vitaminer: Folat: 3mcg, Niacin: 8.54mg, B2: 0.25mg, B1: 0.83mg, B6: 0.54mg, B12: 0.76mcg
Fettlösl. vitaminer: D: 0.57mcg, Retinol (A-vit): 9mcg, Alfa-tokoferol (E-vit): 0.4mg
Mineraler: Fosfor: 204mg, Järn: 1.45mg, Kalcium: 5mg, Kalium: 373mg, Magnesium: 27mg, Natrium: 49mg, Selen: 12mcg, Zink: 1.7mg
---
Kyckling bröst kött kycklingfilé (Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas, version 04.1)
Energi: 104.5kcal/437.1kJ
Vatten: 74.8g
Protein: 23.1g
Fett: 1.2g varav mättat: 0.32g, enkelomättat: 0.48g, fleromättat: 0.15g, kolesterol: 58mg
Kolhydrater: 0g, varav sockerarter: 0g
Fibrer: 0g
Vattenlösl. vitaminer: C: 1.2mg, Folat: 4mcg, Niacin: 12mg, B2: 0.14mg, B1: 0.24mg, B6: 0.9mg, B12: 0.26mcg
Fettlösl. vitaminer: D: 0.4mcg, Retinol (A-vit): 7mcg, Alfa-tokoferol (E-vit): 1.1mg
Mineraler: Fosfor: 196mg, Järn: 0.72mg, Kalcium: 11mg, Kalium: 255mg, Magnesium: 28mg, Natrium: 65mg, Selen: 11.2mcg, Zink: 0.8mg