Nu blir det på riktigt! Inga fantasier eller spekulationer!

Idag var jag spänd, för jag skulle träffa Konsulent Diana och gå igenom mitt prov ^^ Hon var sjuk igår när vi skulle ses så vi skulle ta det idag om hon kände sig bättre.
Vid ett ringde Diana och berättade att hon var dålig idag också riktigt förkyld. På dessa millisekunder som var mellan att hon sa att hon fortfarande var sjuk och det nästa hon sa hann jag bli lite besviken, jag ville ju fixa provet så snart som möjligt liksom!

Det var alltså millisekunder mellan att hon sa att hon fortfarande var sjuk och det nästa hon sa. Det nästa hon sa drar jag ut på lite eftersom det var så chockande och extravagant och ja.. otroligt ångestladdat och kul samtidigt. Det nästa hon sa var nämligen "Jag tänkte fråga om du skulle ha lust att vicka för mig idag och imorgon?" 

*hakan droppar till marken, en miljon tankar hinner tänkas*
Utan att jag egentligen hade märkt det själv så hade jag ju tackat ja och hoppade runt som en liten flicka av exaltering och nervositet! SHIET!

Det ska alltså sägas att jag inte hunnit få någon introduktion med Diana än, vi skulle ju ta det på tisdag. Alltså okej jag vet ju hur man gör det mesta.. men allt det här praktiska som att ta emot nya medlemmar och kvittens och sånt administrativt kan jag ju ingenting om. Kan ingen kassa... egentligen är jag ganska värdelös! Kass liksom!

Fick ingen direkt info av Diana heller mer än om var nycklarna fanns och att jag bara skulle skriva som hon skrivit tidigare på kvittona, ja just de handskrivs - aldrig gjort! Men hon var ju sjuk stackarns så jag klandrar henne inte alls! Jag gjorde liksom det bästa av situationen och jag tyckte att det gick helt okej. Läskigt att hantera pengar som alltid, speciellt när det inte är JAG som förlorar på att det blir något fel utan någon annan. Men jag tror att det gick bra! Det kändes bra! :)

Nu är jag hemma och det känns som att jag jobbat hela långa dagen fastän det bara var 3 timmar. Mentalt är jag slutkörd! Nu sitter jag med henna i hår och ögonbryn och tänkte att jag skulle vara lite fin på jobbet imorgon om Diana inte är frisk.Är jag inte det snyggaste ni sett?

^^ 2 timmar ska det sitta i, sen en välbehövlig dusch och sen bingen! Meep!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Kul med en liten extra utmaning & det låter ju som du klarade det galant! Du är utan tvekan bäst! Kram

2011-03-03 @ 06:39:28
URL: http://www.ssnadra.se
Postat av: JD | 65 kg ska bort!

snyggt ;) jag vill också färga min kallufs :O

2011-03-03 @ 08:00:07
URL: http://josdil.blogg.se/
Postat av: Danielle

Vad roligt! :D Klart att det gick bra! ;)

2011-03-03 @ 11:08:27
URL: http://grammet.blogg.se/
Postat av: Robine

Fan va sweet!! Ibland är det allra bäst att bara bli inslängd i något så där stor. Det är som med plåstret du vet... Ba ritch-ratch-filliklart!Du rockar rumpa. Ba!

2011-03-03 @ 21:38:01
URL: http://www.varstafeta.shapemeup.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0